En ny patch er landet til Final Fantasy XIV: Shadowbringers. Den er under navnet Reflections in Crystal. Den kigger vi nu lidt nærmere på med denne anmeldelse.

Når man har fat i en titel som Final Fantasy XIV, så er man ikke i tvivl om at det er en titel der bliver ved med at give. Sidst vi havde fat i spillet var da vi anmeldte Shadowbringers: The Copied Factory. Nu har vi faktisk fat i efterfølgeren til dette.

Grunden til vi skriver det som et såkaldt efterfølger, det er at vi får den længe ventede part 2 af Nier raidet. Den har været længe ventet af mange fans af både Final Fantasy XIV og Nier serien. Disse crossovers kan vi lige så godt vænne os til i Final Fantasy XIV universet.

For god ordens skyld så starter vi ud med det store trækplaster i Reflections in Crystal. Det store stygge New YoRHa: Dark Apocalypse Alliance Raid. Og det er med god grund vi skriver sådan.

Hvis vi tager The Copied Factory, så syntes vi at det var en smule udfordrende. Men det er det sådan set ikke i forhold til New YoRHa: Dark Apocalypse. Der har Square Enix lige valgt at skrue bissen på og givet os hvad vi virkeligt ønskede os.

Udfordringen skal tages op hvis man er fan af Final Fantasy XIV universet. Men det kan med det samme siges, at man skal væbne sig med tålmodighed. For dette raid er ikke for dårlige tabere. Det er retfærdigt, benhårdt og fuld af taktikker. Men gør man som man skal, så kan man ”nemt” komme igennem det. Så snyd ikke dig selv for den chance. Prøv det raid!

Reflections in Crystal byder på meget andet end dette herlige Nier raid. Der er som altid i disse store patches nye quests til Main Scenario Story (som man selvfølgelig løber igennem inden det store raid).

Ud over en lækker ny trial, så bliver der også budt på en ny dungeon ved navn The Heroe´s Gauntlet. Den er ret nem at gå til, selv med Trust systemet. Så man må sige det er en god opvarmning til I ved nok hvilket raid.

Patch 5.3 er ganske gratis når man har Shadowbringers (og betaler for at spille selvfølgelig). Så man kan ikke andet end at blive glad over alt det indhold man får her.

Selvom Reflections in Crystal ”bare” er en opdatering, så er der så meget indhold man næsten tror det er en udvidelse. Man kommer ikke til at kede sig, så der er mange gode grunde til at gå i gang med det samme.

Og vi kan ikke nævne det for tit. Men trækplastret er som sagt New YoRHa: Dark Apocalypse Alliance Raid. Det er det fedeste 24 mands raid der er prøvet kræfter med i Final Fantasy XIV.

Vi sender en stor tak til Mi5 for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGrand Fantasia får nyt indhold
Næste indlægHøjkapacitets powerbanks fra ADATA
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)