WayForward har i dag offentliggjort, at der kommer et nyt Shantae spil. Dette er det 5. spil i serien, og udkommer på alle platforme – inklusiv den nye dreng: Apple Arcade.
Hvad Shantaes nye eventyr vil byde på, ved vi ikke endnu. Men vi glæder os til, at se hvad Matt Bozon og WayForward bringer på bordet.

Forrige indlægMortal Kombat 11 lukket beta 27. marts
Næste indlægWarframe fylder 6 år med 50 millioner brugere
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!