Du kender måske Shantae and the Seven Sirens fra Apple Arcade. Nu har spillet fået udgivelses dato på andre platforme.

En ny teaser trailer er frigivet til Shantae and the Seven Sirens. Den er ret kort, men den har noget vi har ventet længe på. Udgivelses datoen er endelig frigivet:

Så som I kan se udgives Shantae and the Seven Sirens den 28. maj til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægLast Oasis ude nu
Næste indlægPokémon Trading Card Game Online
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)