Black Dandelion DLC: Ninjaen Shinobu fra No More Heroes serien er ude nu som DLC til Travis Strikes Again. Download hende i dag, og give hende et skud! Samtidig får du også et nyt kapitel “Badman Strikes Back” som du kan prøve via Badmans bil.

 

Forrige indlægNy Detective Pikachu Movie trailer udgivet
Næste indlægDead or Alive 6 ude nu
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!