Der er nok mange, som måske fortryder sit navn på PSN (PlayStation Network), og har ønsket længe at man kunne ændre det, og nu har CEO for PlayStation Yoshida udtalt sig om dette.

Man skal ikke sige, at man taler for døve øre, når man ønsker noget, for der er et utal af folk, som har ønsket sig, at man kunne ændre sit PSN navn.

Nu har Yoshida besvaret vores alle spørgsmål, om dette kunne blive muligt, og i kan se hans svar her:

I wish I knew when. We’re aware that lots of people are asking for the feature. Our engineers have been looking for a solution. As soon as we know, we’ll let you know. But as of today, we don’t even know if we can do it. Hopefully we will be able to provide the feature in the future.

Så som vi kan se, så arbejdes der på at finde en løsning på dette, men lader ikke til at det bliver i nær fremtid, men vi holder fanen oppe, og håber lidt endnu.

Har du et PSN navn som du fortryder ?

Forrige indlægGames With Gold i November
Næste indlægOutlast 2 annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)