Så er det blevet tid til at anmelde Skullcandy’s svar på et multiplatform gaming headset, som har taget navnet Slyr. Jeg har testet headsettet på henholdsvis Xbox 360, Xbox One og Playstation 4. Man kan dog også tilslutte det til sin PC, telefon, Ipod og Ipad. Der mister Mic’en dog sin funktion og derfor ikke er at foretrække. Jeg har efterhånden haft en del headsets under luppen, lige fra bund til top, hvor enten designet, funktionalitet, lyd eller komfort har været deres primære mål for headsettet. Men jeg har aldrig haft en headset i hænderne som har været med i en Hollywoodfilm. Skullcandy’s Slyr gaming headset har været med i komedien ‘Ride Along’ hvor Kevin Hart, spiller Call of Duty i filmen. Men fordi man er med i en film, gør jo ikke at produktet bliver bedre.

Slayer-Mic-detail-view-1152x657

Skullcandy Slyr gaming headset er et ganske godt mid-range multiplatform headset. Hvis man leder efter et headset til omkring 500kr. så er dette headset, slet ikke nogen dårlig løsning. Headsettet er kompatibelt med Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, PC og mobile enheder. I pakken følger der tilslutningsmuligheder med til Xbox One, i form at den efterhånden meget velkendte adapter. Skal man tilslutte den til Playstation 4, ja så det også ganske simpelt med to ledninger. En i den lille mix-amp fra Playstation 4 og som en fra Headsettet til mix-amp’en. Skal man tilslutte det til sin Xbox 360 og Playstation 3 er historien en helt anden. Der skal man bruge de phono-stik som der følger med i pakken, udover sit HDMI-kabel. Det skal så siges at på den sidste nye Xbox 360 konsol, følger der ikke noget phono-stik med, så der skal man ud og anskaffe sig disse til omkring en 150kr. Denne tilslutningsmetode er også at finde på TurtleBeach P11 og P12 hvilket, jeg selv syntes er helt omsonst, at man ikke kan vedlægge noget mere simpelt. Men når det er tilsluttet, jamen så fungere det skam ganske godt, men jeg er personligt, slet ikke vild med den måde at skulle tilslutte det på. Er det til mobile enheder, så er det så simpelt som et jack-stick. Mic-lyden er faktisk ret god og man går mere klart igennem, end man gør på Microsofts og Playstations egne private label headsets, som koster mere end Skullcandy Slyr. Vægten på headsettet er heller ikke tosset. Det er let, men man føler stadig at det er ganske holdbart og ikke noget man er bange for at knækker, hvis man skulle skubbe det ned fra sofaen.

Mic’en er fornuftigt gemt, så man kan vippe den ud når man skal bruge den, og den genere på ingen måde, når man tager den i brug. Lyden er som sagt ret god i den i forhold til andre i samme klasse. Så her sætter Slyr sine konkurrenter på plads. Det er lækkert at man Skullcandy har gjort så meget ud af mic-lyden, da den tit er nedprioriteret. Godt gået Skullcandy!!

skullcandy20slyr20review20pics-100008515-orig

Ørekopperne er også en fornøjelse at have på, hvor der virkeligt er gjort noget for komforten. De er lavet i memoryskum med stof. Mange producenter sværger efterhånden til kunstlæder, da det lydisolere bedre end stof. Det gør dog også at man sveder nemmere ved langvarig brug. Dette er ikke tilfældet ved Skullcandy Slyr, da det jo som sagt er stof.  En lille cool feature er, at Skullcandy har broderet deres logo ind i stoffet ved hver højtaler. Her ved redaktionen er vi vilde med lir’ så det er thumbs-up herfra. Alt er dog ikke fryd og gammen ved ørekopperne. De er formet som en trapez, hvor man ikke skal have alt for store øre, for at det kan blive en smule generende. Men har man ørerne til headsettet, er der slet ingen tvivl om at de i omegnen af 500kr. er rigtig godt givet ud.

Lydmæssigt er Skullcandy Slyr skam også ganske godt med. Ved hjælp af den lille mix-amp, der sidder på ledningen, er der 3 forskellige EQ indstillinger at gøre brug af. Det skal dog siges at det gælder kun hvis det er tilslutte til Xbox 360 og Playstation 3, da det er det eneste tidspunkt man kan bruge det. Lidt skuffende at man ikke kan bruge det til next-gen, når der står det er kompatibelt med next-gen. De 30mm drivers levere en god stereolyd i headsettet, hvor det bestemt ikke er klang der har været i højsædet, men til gengæld en ordentlig gang bass-lyd. Jeg satte det til på Playstation 4 under en omgang Battlefield Hardline. Til tider var bassen så gennemtrængende, at jeg slet ikke kunne høre omgivelserne i spillet, men kun bassen fra musikken. Jeg prøvede derefter at tilsluttet det til min Ipad og lidt musik. Der kunne det runge så meget at man fik ondt i øregangen. Dette er måske lige voldsomt nok til mig. Men for dem hvor ruderne i bilen helst skal vibrere når man hører musik, vil det være et sandt nirvana. Skruer man lidt ned, ja så er lyden ganske god. Men det er langtfra på højde med Steelseries. Dog kan det sagtens sætte mid-range headsets fra TurtleBeach til vægs.

Skullcandy-SLYR-pic-1

Det skal dog heller ikke lyde som om headsettet er noget bras, fordi det er skam ikke tilfældet. I prisrammen fra 400kr -700kr vil dette være mit foretrukne headset både til Playstation 4 og Xbox One. Der findes bedre alternativer til PC, telefon, Ipod og Ipad’s. Hvad angår bassen, kan man jo bare lade være med at skrue helt op for lyden, så er bassen ikke så gennemtrængende. Men det ødelægger lidt for mig i helhedsoplevelse af headsettet. Skullcandy Slyr Gaming headset kan fås i tre forskellige farvevarianter, hvor jeg herhjemme kun har set det i sort og hvid. Men sort er helt klart min favorit. Dette er dog en smags sag.

Så er du ude efter et mid-range headset til de omkring 500kr. så er Skullcandy Slyr slet ikke noget dårligt valg.

God fornøjelse.

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægInon Zur komponerer musik til Sword Coast Legends
Næste indlægOne Piece: Pirate Warriors 3 har fået udgivelses dato
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
skullcandy-slyr-gaming-headset-anmeldelseEt godt gaming headset fra Skullcandy, som passer fint til junior.Der er rigtig god komfort og der er ikke sparet på lir og kvalitet...dog heller ikke på bassen.