MOBA spillet Smite har været ude længe på flere platforme. Nu kommer spillet snart i en Switch udgave.

Til at starte med bliver spillet en åben beta. For at fejrer dette deler vi også traileren der viser os lidt om dette.

Smite betaen starter på Switch den 24. januar.

Forrige indlægRazer hædres på CES 2019
Næste indlægAce Combat 7: Skies Unknown ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)