Snack World: The Dungeon Crawl – Gold anmeldelse

0
1530

Det er populært med Dungeon Crawler spil. Nu ser vi nærmere på Snack World: The Dungeon Crawl – Gold som netop er landet til Nintendo Switch.

For den garvede spiller, er det ikke nogen stor hemmelighed at Dungeon Crawler spil er en kæmpe succes. Alle vil gerne have en bid af kagen. Så nu lader vi Snack World: The Dungeon Crawl – Gold spillet få din del af kagen.

Vi kan med det samme sige at Snack World: The Dungeon Crawl – Gold er en titel der skiller sig en lille smule ud fra mængden. Det er der flere grunde til. Men dem kommer vi nærmere på med denne anmeldelse.

Det første der falder en ind, er at spillet til at starte med ligner alt andet end en Dungeon Crawler titel. Man føler nærmest at man har med en ganske normal RPG titel at gøre (hvilket også er lækkert).

Men man finder hurtigt ud af at spillet lever op til sin titel som Dungeon Crawler. For når den sukkersøde intro er kørt igennem og du har faret frem og tilbage i længere tid, er du klar.

Vi begiver os nu ud på vores første eventyr med vores nye venner. Det er så her vi støder på vores første problem. Snack World mangler desværre en mulighed der sætter spilleren ordentligt ind i hvordan spil mekanikken fungerer.

Som garvet spiller er det nemt nok at komme i gang med hvad der skal ske. Men Vi vil desværre tro at som nyere spiller, kan det godt være svært at komme i gang med spillet. Man skal lige hutle sig igennem de forskellige muligheder i spillet for at finde ud af hvad man skal for at komme i gang.

Men når man er kommet i gang, så går det stærkt med at komme ind i spillets mekanikker. Det er faktisk ret nemt at gå til når du endelig er kommet i gang med at slå en masse sjove monstre.

Ude på sin færd kan man selvfølgelig spille sammen med andre. Man kan spille op til 4. Men det er jo en selvfølge man kan spille sammen i denne type spil. Men man kan også sagtens klare sig selv, for når man spiller har man sine tro følgesvende med.

De er til at starte med en smule kluntet at have med. Men når man lærer hvordan de spiller, så går det faktisk meget bedre. Det er jo bare at tilpasse sig deres spillestil så går det hele. Der er også god mulighed for at skifte ud på holdet, så man finder hurtigt en løsning der virker.

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold er et utroligt farverigt spil. Det kan til tider blive for meget, men det er det ikke her. Det miljø man har skabt til spillet er perfekt på den måde.

Vi har jo nævnt at spillet var lidt svært at komme ordentligt i gang med. Men når det så er sagt, så vil vi sige at spillet ellers er ret nemt og tilgængeligt for alle. Dette er både godt og skidt. For til tider er spillet alt for let.

Udfordringer er der ikke det store af når man spiller i diverse dungeons. Men det er dog alligevel en sandhed med visse modifikationer. For når du kommer til boss kampene så er du udfordret. Det kan være forvirrende sværhedsgraderne svinger så meget, men syntes ikke det gør noget.

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold er en Dungeon Crawler der er værd at prøve kræfter med. Spillet har meget at byde på og giver god underholdning i al den tid spillet varer.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKoch Media udgiver Quantic Dream spil til PC i Norden
Næste indlægCONMEBOL Libertadores til FIFA20
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)