Vi er vandt til Roger Craig Smith er stemmen bag Sonic the Hedgehog. Det bliver desværre anderledes nu.

Roger har nemlig smidt håndklædet i ringen og takket af for 10 gode år. Dette skete på hans Twitter konto:

Ud over det, så har SEGA også været på banen og takket for Rogers arbejde:

Nu bliver det spændende at se hvem der så bliver Sonic´s stemme i fremtiden.

Forrige indlægTOHU er ude nu
Næste indlægBliv en del af den lukkede Roller Champions beta
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)