Så kom dagen endelig hvor alle vi fans af Playstation har glædet os meget til, nemlig dagen hvor Sony afholdte deres E3 pressekonference, og i den anledning vil vi lave en lille gennemgang af hvad de har præsenteret, og hvis du vil se hele showet, så skal du bare kaste blikket op imod toppen af nyheden her.

Vi kan med garanti love, at det er noget af en pressekonference de lavede denne gang, for der er rigtig mange gode annonceringer imellem.

Vi laver det som en gennemgang, hvor du vil få et lille sammendrag af hvad de har præsenteret med en overskrift og en tilhørende tekst til dette, så lad os komme i gang med dette og se hvad Sony har haft at byde på.

The Last Guardian:
Det er nu første gang vi bliver præsenteret for en trailer med rigtig gameplay fra The Last Guardian, så det er med stor glæde at vi kan dele den her meget flotte video med jer:

Horizon: Zero Dawn: announced
Det er jo lidt tid siden vi har hørt fra Guerilla Games (Killzone Shadow Fall var deres sidste titel), men nu er de på banen igen med en ny udgivelse som de selv annoncerede. Byd stort velkommen til Horizon: Zero Dawn, som ser rigtigt flot ud:

Hitman: (Beta ved pre order)
Der er mange Hitman fans verdenen over, og nu kan vi glæde dem med en ny trailer til det kommende Hitman spil. Vi får Agent 47 at se igen den 8. December i år, og spillet udgives til PC, Playstation 4 og Xbox One. Der vil være 6 eksklusive missioner på Playstation 4, og hvis du forudbestiller spillet, så vil du også få adgang til beta af spillet.

Street Fighter V: trailer (eksklusiv ps4 public beta 23. juli)
Vi fik en ny trailer af det længe ventede Street Fighter V, som kun udgives til 1 konsol, og det er nemlig Playstation 4. Udover Playstation 4 vil det også blive udgivet på PC. Det er også kommet frem, at vi vil få en eksklusiv åben beta her den 23. Juli, så husk at sætte et stort X i kalenderen den dag:

No Man’s Sky: gameplay
Så er det tid til indie spillet No Mans Sky, og det lader til det bliver noget af et spil. Her får vi en live gameplay video fremvisning af spillet, så vi ikke er i tvivl om hvad der venter os:

Dreams:
Dream bliver en helt speciel oplevelse, for det er sådan set ikke et spil, men det bliver en mulighed for den der har en god fantasi, for du kan skabe en masse ting i dette dejlige univers, så læn jer tilbage og nyd denne dejlige video fra “spillet” så i kan se hvad vi kan se frem til:

Firewatch:
Det meget farverige spil Firewatch blev vist frem også. Og det ligger nok i en lidt anden klasse end de spil vi har set indtil nu, men lad jer ikke snyde af dette, for lader til det er en ret god titel alligevel:

Destiny The Taken King:
Et af de mest populære first person shooters på Playstation må nok være Destiny, og under presse konferencen blev der annonceret en ny DLC til spillet som hedder Taken King, og den vil tilføje nye våben og nye missioner blandt andet. Destiny: The Taken King udkommer den 15. September:

Assassin’s Creed Syndicate:
Vi har jo allerede hørt en del om Assassin’s Creed Syndicate, men mon ikke vi kan tåle at høre en lille smule mere. Der blev vist en rigtig lækker trailer til spillet frem, og den skal i da ikke snydes for:

World of Final Fantasy:
Så blev vi præsenteret for et helt nye Final Fantasy spil, og det ser ud til at de går tilbage til de gamle rødder igen, til den gang hvor det ikke var så vildt endda, men det lader til vi har noget meget stort i vente, og det er uden tvivl en titel man vil kunne glæde sig til:

Final Fantasy VII:
Her kommer et meget stort øjeblik for alle os Final Fantasy fans. For nu er vi blevet lovet en remake af det nok mest populære Final Fantasy spil, nemlig Final Fantasy VII, og det ser rigtigt lækkert ud. Der er desværre ikke nogen info ude om hvornår vi kan nyde godt af det, men vi kan da starte ud med at glæde os over den trailer der er til spillet. Final Fantasy VII får en remake som vi kan nyde godt af på Playstation Vita og Playstation 4:

Shenmue 3:
Det er længe siden vi har set noget til Shenmue, men nu er kickstarter projektet endelig en realitet til Shenmue 3, og vi har nu fået lidt nyt fra spillet vist, og det får i da også lige her:

Batman Arkham Knight:
Der er ikke længe til Batman Arkham Knight udgives, men derfor skulle de da lige minde os om at det snart er ude, og vi fik også af vide at vi vil få nogle eksklusive missioner til Playstation:

Project Morpheus – RIGS:
Intet E3 uden at Project Morpheus skulle vises frem, og vi kan kun glæde os mere og mere til vi får dette dejlige gear hjem i vores stuer. Det fejres med at der bliver vist en video fra det kommende Morpheus spil RIGS:

Playstation Vue:
Byd velkommen til en helt ny streaming tjeneste som Sony annoncerede, men vi må bare krydse fingre og håbe at vi kommer til at nyde godt af det, for det bliver nemlig kun udgivet i New York, Los Angeles, Chicago, Philadelphia og San Francisco området til at starte med, men derfor skal i da ikke snydes for en trailer til dette:

Call of Duty: Black Ops 3:

Vi har hørt en del til Call of Duty: Black Ops 3, men mon ikke vi lige kan klare lidt mere. Vi fejre det med en dejlig ny multiplayer trailer til spillet, som udkommer den 6. November i år:

Disney Infinity 3.0:

Der blev selvfølgelig også fremvist lidt fra det kommende Disney Infinity 3.0 og vi kan helt sikkert glæde os uden tvivl. Starwars og Disney Infinity i et spil, så kan det da ikke gå galt:

Star Wars Battlefront:
Den meget længe ventede titel Star Wars Battlefront blev selvfølgelig også vist frem på dette års E3, og mon ikke der er mange der glæder sig over denne nye trailer til spillet:

Uncharted 4:

Så kom tiden endelig til det som det hele handler om nemlig Uncharted 4. For det er uden tvivl nok det spil som der er snakket mest om, hvis man snakker Sony og E3, så der er mange der vidste at der ville komme nyt fra den front, men man kunne kun gætte sig til hvad der skulle blive fremvist. Det blev lige som man kunne ønske sig, for vi fik nemlig vist en gameplay video frem, hvor vi ser rigtigt gameplay fra Uncharted 4, så nu kan vi endelig se hvad der er os i vente, og det ser vildt ud:

Så fik vi vidst samlet det hele her, og husk hvis i vil se det samlede show, så kan i som sagt se det i toppen af nyheden her.