Det nye lydkort Sound BlasterX AE-5 Plus fra Creative Technology er en forbedret version af det originale Sound BlasterX AE-5 – nu med flere surround sound-muligheder, som ikke blot skal møde, men endda overgå forventningerne hos pc-spilentusiaster.

Det populære Sound BlasterX AE-5 lydkort blev nomineret til CES 2018 Innovation Awards i både kategorien ‘Computer Hardware and Components’ og ‘Computer Accessories’. Med Sound Blasters lange erfaring indenfor lydbehandlingsteknologi i ryggen – fx den prisbelønnede Xamp discrete headphone amplifier – og drevet af en 122dB 32-bit/384kHz ESS SabreTM DAC, var det også det første lydkort i verden med integreret RGB-controller.

Det nye Sound BlasterX AE-5 Plus understøttes af Dolby Digital Live og Connect-kodning, og giver dermed flere leveringsmuligheder til eksterne lydenheder, for at sikre en endnu bedre spiloplevelse. Ligesom den eksisterende version af AE-5 er dette lydkort desuden blevet opdateret med den seneste Sound Blaster Command software, som kommer med en brugervenlig grænseflade. Med en tilgængelig pris som prikken over i’et, tilbyder Sound BlasterX AE-5 Plus masser af værdi for pc-spilentusiaster.

Pris og tilgængelighed

Sound BlasterX AE-5 Plus har en vejl. pris på 124,99 EUR (eks. moms) og fås på Creative.com.For mere information, besøg creative.com/AE5plus