Speedlink har endnu engang sendt os et produkt som er rettet mod den seriøse gamer. Denne gang er det en musemåtte i deres ATECS serie. Jeg skal være ærlig at sige at jeg ikke helt har kunne greje hvordan jeg skulle teste og anmelde en musemåtte. Vi fik tilsendt noget af en krabat. Deres XXL størrelse. Med et lille smil på læben og en kæk tanke pakkede jeg den op. Fordi hvem hulen har så store armbevægelser at de behøver en musemåtte på 100 x 50 cm.

Men når man sidder med den og har lagt den til rette, så giver det faktisk ganske god mening. Den er tung og meget komfortabel. Meningen er jo at man har et lækkert finish og rigtig meget plads til musen, når man sidder med et spil som CS:GO, samt at keyboardet ikke rykker sig en tomme, når tingene går lidt vildt for sig.

Musen har et rigtig godt touch på musemåtten og man har masser af plads. Musemåtten er nemt at rulle sammen og derved fylder den ikke meget under transport. Den store musemåtte sikre på plads til musen, den sikre også at keyboardet ikke flytter sig under gaming sessionen samt at den gør det behagelig for underarmene, når man sidder og bruger det. Ved brug af denne type musemåtte og de materialer den er lavet af, ja så giver det faktisk en bedre respons til musens sensorer.

Her er lidt af det som Speedlink siger om deres ATECS XXL gaming musemåtte:

  • Gaming-Mousepad til store krav
  • Kan rulles sammen for nem transport
  • Fremragende glideegenskaber
  • Yderst høj præcision
  • Optimeret til hurtige musebevægelser
  • Meget glat tekstiloverflade giver minimal modstand
  • Skridsikker bund
  • Foreneligt med alle optiske sensorer og lasersensorer
  • 100cm lang, 50cm bred, 0,3cm tyk

Konklusion:

Jeg giver Speedlink ACTECS 4,5 ud af 5 stjerner. Jeg har ikke en finger at sætte på ATECS musemåtten fra tyske Speedlink. Det er god kvalitet til små penge. Det er nok ikke alle der lige kan finde plads til en musemåtte med et mål på  100 x 50, men dem der kan…KØB EN!

Jeg havde aldrig troet at jeg ville tage mig selv i at sige, at det faktisk er en rigtig god investering med en så stor en musemåtte. Det giver måske ikke så meget god mening når man står og kigger på målene på kassen og XXL. Men når man tager den brug, så vækker den stor begejstring og man kan slet ikke forstå, at man har kunne undvære sådan en. Om det bare er mig der har det syn på det, eller om der er mange andre af samme mening ved jeg ikke. Men en ting er sikkert. Næste gang jeg skal ud at have en musemåtte, ja så bliver det en af samme størrelse.

Jeg vil helt klart anbefale en ATECS XXL gaming musemåtte og med en pris der ligger omkring de 200kr, så er det helt sikkert ‘value for small money’.

ATECS XXL kan ikke pt. købes i de danske butikker eller online shop, men den er på vej. Skulle man være en smule utålmodig, så kan man købe den via den tyske Amazon hjemmeside til 27,90 euro.

Tak til PR Nordic og Speedlink for at gøre denne test og anmeldelse mulig.

 

 

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSidste bane til Splatoon ude nu
Næste indlægBattle Beaver Customs thumbsticks
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
speedlink-atecs-xxl-gaming-musemaatteEn rigtig lækker og stor musemåtte fra Speedlink, der holder alt hvad den lover. Jeg er helt solgt i denne moppedreng på 100 x 50 cm.