I går var der et specielt Nintendo Direct som var dedikeret til Splatoon 2. Til dem der ikke fik set det, kan vi med stor glæde dele et sammendrag af dette herlige event.

Bergasala har nemlig været så flinke at lave et fint sammendrag af dette event, og det skal I ikke snydes for. Alt hvad der er I dette sammendrag omhandler selvfølgelig Splatoon 2:

Custom Style – vælg øjenfarve, frisure og hudfarve, når du skaber din figur. Du kan også vælge mellem outfits, hatte og sko med mere.
Galleria – besøg butikkerne i Inkopolis Galleria for at opdatere dig på seneste mode i tøj, udstyr og våben.
Gear – det forskellige udstyr i spillet giver dig forskellige færdigheder. Fx kan du få udstyr, som mindsker dit blækforbrug eller hjælper dig til at blive hurtigere.
Fresh Features – der er mange specialfunktioner, fx kan du indstille kontrollernes følsomhed i forhold til om du spiller på tv’et eller med håndholdt konsol.
Turf War – hvor to teams med hver fire spillere kæmper om at farvelægge det største område af banen, findes også i Splatoon 2.
Ranked Battles – hver anden time roterer de tre Ranked Battle modes og byder på noget nyt at spille. De tre spilfunktioner er Splat Zones, Tower Control og Rainmaker.
League Battles – Dan et team med dine venner og kæmp jer vej til toppen.
Salmon Run – her skal du samarbejde med op til tre andre personer for at besejre bølger af Salmonider, mens I indsamler nogle særlige æg.
Hero Mode – er et nyt singleplayer, hvor du skal finde ud af, hvad der er sket med forsvundne Callie ved at gennemføre diverse forhindringer. Godt til at teste nye våben!
Mange spillemåder – spil på dit tv, som håndholdt eller i tabletop mode, også online og i lokalt multiplayer.
Våben – inddeles i tre grupper: hovedvåben, sekundære våben og specialvåben.
• Nye opdateringer – ligesom i det første spil kommer der løbende nye opdateringer fx med nye våben, udstyr og baner.
SplatNet 2 – Via den nye online app til Nintendo Switch kan du information om Splatoon 2 som stage schedules, gear og stats. Desuden vil du kunne se, hvor stort område du har dækket med blæk sammenlignet med rigtige steder i verden. Og du kan invitere venner til Private Battles, League Battles, Splatfest Battles og Salmon Run-kampe via de sociale medier.
Splatfester – afholdes fortsat med Splatoon 2 med jævne mellemrum.

Splatoon 2 udgives til Nintendo Switch den 21. Juli.