split_590

Action raceren Split/Second High Velecity fra Disney udkommer d. 26 november til PSP. Hvis du har investeret i spillet til PS3 eller Xbox ligger der nu en ny bane og en ekstra spil type klar på Marketplace og PSN Store.

Pakken kaldes “Survival at the Rock Pack” og indeholder den nye bane Minepit Park, sammen med den nye spil type Survival Race. Survival Race er en kombination af survival og et almindelig løb. Så der skal køres et antal omgange mens lastbiler kaster eksplosive tønder efter dig. Rigtigt underholdende. Her er link til Marketplace hvor pakken kan hentes for 560 point eller ca. 55 kr.

Der er mere DLC på vej. Allerede d. 20 oktober kommer der Deadline Pack med endnu en ny spil type samt flere biler og d. 3 november kommer Quarry Onslaught Pack som indeholder en ny bane og en ny spiltype.

Deadline er en løb mod uret hvor du skal nå checkpunkter for at blive i løbet og bilerne som ligger i pakken er Ryback Coyote Special, Cobretti Centaur, Ryback Javelin og Hanzo Kanobo. I Quarry kommer der en bane som ligger tæt ved Minepit Park sammen med en spil type hvor du skal undgår missiler fra helikoptere mens du skal køre et antal omgange.

Det er et racer spil med non-stop action. Læs vores anmeldelse her. Jeg synes stadig det holder som et af de bedste arcade racere.