Hvis du har ventet på SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom skulle genudgives, kan vi fortælle at ventetiden er ovre.

Spillet er en genudgivelse af 2003 versionen af spillet. Vi fejrer udgivelsen med at dele udgivelses traileren:

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated er ude til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Forrige indlægMinecraft får ny opdatering
Næste indlægProject CARS 3 udkommer i august
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)