En stor dataminer ved navn Dr. Hyper Cake har fundet nogle interessante koder i Smash Ultimate. På det vedlagte billede, vil i kunne se:
“Howtoplay_Stage_builder” og “Howtoplay_Homerun”.
Dette tyder på, at disse 2 gamemodes kommer sammen med Joker patchen til April. Fans har været meget snaksagelige om lige netop disse modes og deres manglen, så det at se, at der er stor chance for, at de finder vej ind i Ultimate, vil gøre en masse fans glade!

Dette kan også åbne op for flere gamemodes mm. i fremtidige updates!

Forrige indlægPOKÉMON Detective Pikachu inspirerede kort afsløret
Næste indlægGlædelig Mario Dag
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!