Star Fox feberen er over os, for nu er Star Fox Zero meget tæt på udgivelse til Nintendo Wii U. Spillet havde sin ungdom tilbage i 1993 på Super Nintendo, og nu er Star Fox tilbage, stærkere end nogen sinde.

sfzstart

Vi har sat os godt til rette i den meget lækre Arwing, og nu er vi sætter nu kursen imod Lylat for at møde Star Fox og hans venner.

Man trækker hurtigt på smilebåndet når man får startet spillet op, for allerede fra starten af, der tegner Star Fox Zero ret godt, for man starter lige på og hårdt, og bliver sendt i kamp ret hurtigt.

Når man er i gang med spillet, bliver man selvfølgelig lige sat ind i kontrollen af Arwingén, og det er også nødvendigt her, for der er sket en masse siden de gamle Nintendo dage kan vi godt love jer.

sfzkontrol

Det er nemlig bygget op på den fede måde, at man bruger sit Gamepad kun. Skærmen på Gamepadén viser Arwingén set fra cockpittet af, og den bruger motion controls også, så man skal først lige sætte sig ind i det.

Når man spiller ser, man så flyveren ude fra på ens TV, så der er fuld styr på hvad der sker i spillet på disse 2 skærme. Man skal lige vænne sig til at kigge så meget på Gamepad mens man spiller, så ens multitasking skal ikke fejle noget her. Men når man er kommet ind i disse controls, så er man ikke i tvivl om, at Star Fox Zero bliver en super fed oplevelse.

Spillet byder på et stort univers lige som man kunne ønske sig det. Det er meget flot at se på, og man er i Star Fox stemning lige fra man starter spillet, til det slukkes igen. Det kører rigtigt flydende, og man har brugt Wii Uéns kræfter fuldt ud.

sfz4

Når man først er kommet i gang med Star Fox Zero, er det svært at ligge fra sig igen, for der er hele tiden noget at tage sig til, og spillet er godt afvekslende, selvom man flyver meget i spillet. Der er også andre gode twist i spillet, som vi selvfølgelig ikke afslører her.

Vil du ikke kun spille det alene, er der også en Co-Op mode i spillet, og den er ret speciel, men på den fede måde. For man kan nemlig spille sammen med en ven (lokalt), hvor den ene styrer Arwingén og den anden skyder løs, hvilket er ret fedt. Og dette kan man gøre igennem hele historie delen selvfølgelig.

Allerede nu kan vi godt afsløre at den første DLC udgives på samme tid som spillet, så den ser vi også lige nærmere på. Byd velkommen til ”Star Fox Guard”.

sfzguard

Dette spil er et lille form for puzzle med et Star Fox twist. Man skal beskytte sin base ved hjælp af 12 kameraer og hvert kamera kan selvfølgelig skyde.

Man vælger det kamera man skal se og skyde fra på ens Gamepad, og så fyrer man den ellers af. Star Fox Guard, er ikke et vildt stort spil, men det er vildt underholdende. Og prisen på denne DLC er også i den billige ende.

Man kan enten købe Star Fox Guard som DLC, eller købe en pakke af Star Fox Zero, hvor den indeholder både spillet og DLCén på en gang.

En ting som er gældende for både spil og DLC er, at det i længden godt kan være lidt trættende at spille med Gamepad kun. Det er jo ikke nogen hemmelighed at det ikke er en lille controller. Så med et spil man vil spille hele tiden, kan det godt være et problem at sidde og jodle rundt med en store controller.

sfz1

Vi har fløjet os til tops i Lylat, og vi er vilde med Star Fox Zero. Spillet byder på et stort eventyr som er værd at opleve. Det gælder om du er fan af Star Fox Zero eller bare vil have et eventyr du ikke glemmer. Spillet er et must have i ens Wii U samling.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNyt lydkort i tommelfingerstørrelse fra Creative
Næste indlægStar Fox Zero anime ude
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
star-fox-zero-anmeldelseVi har fløjet os til tops i Lylat, og vi er vilde med Star Fox Zero. Spillet byder på et stort eventyr som er værd at opleve. Det gælder om du er fan af Star Fox Zero eller bare vil have et eventyr du ikke glemmer. Spillet er et must have i ens Wii U samling.