maxresdefault

Den 8 Oktober er det tid til at prøve kræfter med beta’en til Star Wars Battlefront. Beta’en kan frit downloades til Xbox One, Playstation 4 og Pc. Vi får muligheden for at spille Walker Assault i HOTH systemet og som en lille extra detalje får vi lov til at spille som Darth Vader. Der bliver også åbnet op for Drop Zone på Sullust og Stranded på Tatooine som er en survival mission i 2 player Co-op.

Der bliver mulighed for at komme i level 5 og unlocke forskellige items. Skulle man have lyst til at købe spillet efterfølgende, så starter man dog forfra i level 1. Dem der vælger at hente beta’en har også mulighed for at spille det EA kalder for ‘companion experince’ hvilket inkludere et strategisk kort spil. Apps til din Android og iOS enhed bliver tilgængelig den 17 November.

2885935-star_wars_battlefront_e3_screen_5_weapon_variety_wm

Beta’en kommer til at fylde omkring 7Gb på Xbox One og Playstation 4, hvor den på PC kommer til at fylde omkring de 11Gb. Skulle man have betalt for EA’s streaming service EA Access, ja så kan man spille Star Wars Battlefront  5 dage før alle andre. Dette er dog kun gældende på Xbox One som er den eneste konsol på markedet, hvor EA Access er tilgængeligt.

Hvad siger i til det?