Det kommer næppe bag på nogen at udgivelsen af Star Wars: Battlefront ligger lige rundt om hjørnet. Med sådan en stor udgivelse har DICE valgt også at udgive en såkaldt Companion App, ligesom det tidligere er set med spil som Battlefield og Watch Dogs.

En Companion App (companion application) er en app til henholdvis iOS og Android hvor man har mulighed for at interagerer med spillet selv om man ikke sidder ved sin PC eller konsol. Med appen kan man kigge nærmere på sine stats, ændre sit loadout og læse om nyeste patch, nyheder og meget mere. Companion App til Star Wars: Battlefront er sat til at udkommet før spillets udgivelse, som pt. er sat til midten af november afhængig af hvilken platform man vælger og for dem som er så heldige at have fået en beta invitation er denne app allerede tilgængelig.

Samtidig med denne udgivelse kommer også Base Command som er et taktisk turbaseret kortspil, hvor man kan tjene point som man så kan bruge i netop Star Wars: Battlefront. DICE har hurtigt været ude og fortælle at Base Command IKKE benytte sig af muligheden for mikro transaktioner, og man vil ikke på nogen måde kunne miste de kort man har vundet.