2885935-star_wars_battlefront_e3_screen_5_weapon_variety_wm

Beta’en er i fuld gang med at tilfredsstille de mange håbefulde DICE og ikke mindst Star Wars fans. Mange spillere roser spillet for både grafik og lyd. Det er helt sikkert også to flotte baner de har låst op for i beta’en.  Lyden er også helt i Star Wars ånden og man føler sig virkelig som om, man er landet midt i Star Wars krigen.

Der er desværre blevet offentliggjort en lidt “kedelig” nyhed for dem som er glade for opløsning på next-gen.  Star Wars Battlefront kører “kun” en opløsning på 900p på Playstation 4 hvor spillerne på Xbox One kommer helt ned på en opløsning på 720p. Da det snart er 2 år siden at next-gen bølgen gik i gang, så overrasker det en smule, at de ikke kan trække mere ud af konsollerne end 900p og 720p, for at det kan køre i 60frps. Dette resultere i nogle ret uskarpe kanter og ikke helt up to date grafik på Xbox One. Udover det så klager Xbox One brugerne over at serverne på Star Wars Battlefront er meget ustabile og man bliver tit kastet af.

Det kunne godt se at den pose penge som Playstation har postet i deres lille marketing kampagne på spillet, har givet spillerne på Playstation 4 lidt flere fordele. Har man set nogle af de rigtig flotte billeder og streams på nettet af beta’en, så er det højst sandsynligt at det er taget fra PC versionen af beta’en da den kører på en opløsning der siger 1440p. Så skal man virkelig give den gas, ja så skal man ud at investere i en ret hardcore PC. Til dem der sidder med en kraftfuld PC med en lækker ‘high definition’ skærm, bliver belønnet fuldt ud med Star Wars Battlefront.

Der er stadig en månedstid til at spillet udkommer, så der er stadig håb for at disse tal bliver højere for konsollerne og de kører på 60frps. Lad os i denne Star Wars artikel kalde det for ‘ A New Hope’

‘Use the force’ DICE og lad os alle nyde det i 1080p fra den 17. November