Star Wars Jedi: Fallen Order info

0
1610

Respawn Entertainment og EA kunne henover weekenden afsløre et stort nyt Star Wars spil, med udgivelse i år. Star Wars Jedi: Fallen Order lyder som et spil rigtig mange har håbet og ventet på i årevis. Vi har en lille håndfuld info om spillet og vi krydser fingre for at dette bliver et fantastisk Star Wars spil. Vi håber!

Under weekendens Star Wars Celebration i Chicago havde IGN et interview med Respawn Entertainments Co-Founder Vince Zampella om hvad spillet helt nøjagtig var:

“it’s a single-player story game. No multiplayer, no microtransactions, it’s a story game.”

Spillet bliver et singleplayer spil, uden multiplayer eller mikrotransaktioner. Det er et historie baseret spil med fokus på tiden mellem filmene Revenge of the Sith og A New Hope. Du spiller en ung Padawan der har undgået nedslagtningen af Jedis og overlevet Order 66, udsted af Imperiet. Dit navn er Cal og du har en droid ven kaldet BD-1 som følger dig på dit eventyr.

Hovedpersonen Cal spilles af skuespilleren Cameron Monaghan (Shameless, Gotham). I et tweet udtrykker han sin begejstring og er meget beæret over at være en del af Star Wars universet. Han lægger både stemme og motioncapture til hans karakter i spillet.

Som man kan se i traileren, bliver der lagt stor vægt på action og historien tager dig vidt omkring i den store galakse. Det er et action-adventure spil, med rig mulighed for at udforske, løse forhindringer og masser af kampe med Imperiet. Det bliver stort.

Der vil selvfølgelig også være for dem der forudbestiller spillet, lidt ekstra bonus indhold. De der forudbestiller Standard og Deluxe Edition udgaverne, får et unikt kosmetisk udseende til deres lyssværd og droiden BD-1. Deluxe Edition vil også indeholde en bag-om video, der fortæller om udviklingen af spillet.

Det er hvad vi ved indtil nu og det bliver så spændende om det hele holder stik. Disney har ledt længe efter mulighederne for et godt, solidt og spændende singleplayer spil sat i Star Wars universet. Forhåbentlig Respawn Entertainment og sammen med EA, med deres kontroversielle fortid, levere et produkt der har det Star Wars fans sukker efter.

Star Wars Jedi: Fallen Order udkommer d. 15 November, 2019 – på PS4, Xbox One og PC.