SteamWorld Dig er et Indie spil som man næsten ikke kan undgå at have hørt om. Nu kommer Indiehittet også til Nintendo Switch.

Spillet er netop annonceret til Nintendo Switch, og vi skal ikke vente ret lang tid som man ellers kunne frygte. Udvikleren bag SteamWorld Dig har lavet dette Tweet:

Så sæt X i kalenderen den 1. Februar, for det er der SteamWorld Dig endelig udgives til Nintendo Switch.

Forrige indlægCastlevania sæson 2 kommer i år
Næste indlægLost Sphear ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)