Vi er en gang i mellem så heldige her på redaktionen, at der kommer en pakke ind med posten, som man nærmest bare ikke kan vente med at få sat til og få afprøvet. Denne gang var ingen undtagelse, da der stod Steelseries som afsender. I kassen lå deres flagskib af et headset, nærmere betegnet – Arctis Pro Wireless. Som de nu erfarende som vi efterhånden er indenfor headsets og deres kunnen, så var der noget som sprang os i øjenen. Nemlig at det “kun” understøtter PC og Playstation 4. Dette er dog en sandhed med modifikationer, da man kan, hvis man er lidt kreativ, godt få både chat-lyd og gaming lyd via Xbox One.

Vi vil så også i denne forbindelse nævne at det er et headset, som vi ser det, beregnet til PC spillere. Det er også dem som får mest ud af headsettet i form at konfigurationer og personlige indstillinger. Dette er ikke en mulighed for på Playstation 4 eller på Xbox One.

Komfort: Arctis Pro Wireless er som i de andre modeller i Artics serien, udformet ens i lækre materielser, som giver en fantastisk komfort, uanset hvor stor/lille ens hoved er samt størrelsen eller udformingen på ens ører måtte være. Det er simpelthen en fryd, at hele Arctis serien er konstrueret som den er.

‘Skiremmen’ som sidder og justere headsettet på hovedet er bare en fænomonal ide  at bruge, da pasformen bliver spot-on. Komfort er altid noget som Steelseries har lagt stor vægt på. Arctis serien har også taget forhold for om man bruger briller. Den er meget komfortable, selvom man bruger briller. Man mærker nærmest ikke at man har headsettet på.

Lyden:

Når vi taler om Steelseries headsets er lyden som altid kælet for. Dette er der heller ikke gået på kompromis med i deres Arctis Pro Wireless. I og med at Artics Pro Wireless er en efterfølger til deres seneste flagskib, nemlig Siberia 840, så er man heller ikke i tvivl om, at man sidder med et kvalitetsprodukt.

Lyden er knivskarp. Diskanten og mellemtonerne arbejder sammen i smuk symfoni og giver en fantastisk lydoplevelse. Det er simpelthen bare noget af det bedste vi har hørt til dato. Lyden går hverken i overgang eller på nogen måder skriger, når man skruer op. Den er bare sat lige i skabet. De neodynamiske drivere der sidder i headsettet, skaber an fremragende balance imellem Bass, mellemtone og Diskant.

Bassen er lækker dyb, men aldrig for meget. Om man sidder i Battlefield 5, PUBG, Fortnite eller CS:GO, så er den bare fantastisk. Jeg kan ikke mindes at jeg har hørt noget som spiller så godt som Arctis Pro Wireless.

Vælger man at høre musik på headsettet så er det også ganske godt til dette. Lyden er rigtig god. Dog vil jeg sige at lidt mere diskant ville have gjort det godt, men det er så lidt, så for mange gør det ikke en forskel.’

For at komme tilbage til “problemet” med at sætte Arctis Pro Wireless op til Xbox One, så skal der som sagt lidt kreativitet til, før at det virker. In-game lyden er ikke noget problem, men at få chat-lyden med er straks noget andet.

Man kan forbinde headsettet trådløst til sin telefon. Så skal man hente Xbox app’en på telefonen og tilgå et party den vej igennem, før man her chat-lyd. Men som tidligere skrevet, så er det et headset for PC brugere.

Alt det andet:

Arctis Pro Wireless kommer med en Mix-amp enhed som også er en oplade station for de to batterier, der medfølger headsettet. Ligesom der gjorde på de to foregående falgskibe fra Steelseries. Dette er en ting vi altid har været vilde med, her på redaktionen. Dejligt at man tænker den slags ind og det virker. Det er også denne boks som skal tilsluttes både PC og Playstaion, får der overhovedet kommer lyd.

Selve programmet til at styre alle indstillingerne er som det plejer. Dog syntes vi at det var lidt bøvlet at få kontakt til boksen. Selvom vi gjorde alt hvad der stod på brugervejledningen, så blev programmet ved at sige, at vi ikke havde sat noget headset til og at vi skulle unplugge og sætte det i igen. Det tog lidt tid med at afinstallere, slukke for USB indgangen for at installere det hele igen, for at få det til at virke. Men når det virker, så spiller det MAX.

Vi syntes dog bare godt at det kunne have været gjort lidt smartere, men vi fik det til at virke til sidst.

I programmet kan du indstille stort set ALT. Vi valgte at give headsettet lidt mere bass men ellers lod vi indstillingerne være. Det fungere rigtig godt og der er tænkt over tingenen. Det kan vi godt lide.

Vi anbefaler dog ikke at slå din surround indstilling til på selve Mix-amp enheden, da det lyder lidt som at høre lyden i en meget hul metal spand, men i stedet aktivere det i selv programmet, som Steelseries levere med i pakken.

 

Samlet vurdering:

Det er noget af et mesterstykke som Steelseries har disket op med her. Vil vi faktisk sige, med hånden på hjertet, at Arctis Pro Wireless, er det bedste headset til PC til dato. Selvom der er små “fejl”, så er det bestemt ikke til at tage fejl af, at man skal lede længe efter noget der kommer til at overgå Arctis Pro Wireless. Vi er ganske enkelt imponeret. Vi kunne dog godt tænke os at Xbox spillerne bliver forkælet på samme måde som PC og Playstation 4 spillerne gør. Men mon ikke at Steelseries hiver lidt op af hatten, her i 2019.

Det vil blive velmodtaget. Både her på redaktionen, men bestemt også ude på alle gamerværelserne rundt omkring.

Vi giver Arctis Pro Wireless TOPKARAKTER da vi ikke har noget af klage over på nogen måde.

Ikke engang prisskiltet på de knap 2.500kr. da det er hver en krone værd.

 

Tak til Steelseries for at gøre denne anmeldelse mulig.

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDead or Alive 6 har fået en åben beta
Næste indlægRemastered udgaver af Hitman: Blood Money og Hitman: Absolution ude nu
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
steelseries-arctis-pro-wireless-anmeldelseEt mesterstykke af Steelseries har vi været vidne til. Arctis Pro Wireless er et fremragende headset til lydentusiasten og den kræsne, seriøse gamer. Det fås simpelthen ikke bedre. Det er det bedste headset til PC vi nogensinde har haft fingrene i. Well done Steelseries.