Det har altid været populært at spille bold på grøntsværen. Men fodbold er så meget andet end bare at sparke til en bold. Det beviser Street Power Football. Vi ser nu nærmere på PlayStation 4 versionen af spillet.

Vi har snart set en del fodbold spil som har prøvet kræfter med andet end ”bare” at spille fodbold på 2 hold. Det mest kendte i denne voksende genre er nok FIFA Street spillene. Nu kommer SFL Interactive med deres bud på et nytænkende fodbold spil.

Hvis man tager de vildeste jongleringer og blander dem med gade fodbold, så har du faktisk Street Power Football. Dette lyder måske lidt tosset. Men ideen bag hvad spillet skal kunne er faktisk genial.

Det er med stor forventning da jeg først startede spillet op, da jeg havde fundet ud af hvad spillet lagde op til at byde på. Og efter det ret fyldiggørende tutorial spillet har, var jeg klar til at gøre gaderne usikre.

Jeg fandt desværre ud af at gaderne var mere usikker end jeg forventede. Inden man kan komme i gang skal man slæbes igennem det ene tutorial efter det andet. Det er lækkert man bliver sat så meget ind i spillets mekanikker. Men det er så bare ærgreligt at udførelsen ikke er hvad der ligges op til.

Hoved essensen i spillet er at man skal narre det andet hold med en masse lækre triks inden bolden tyres i kassen. Som udgangs punkt er det også starten på den fedeste gadefodbold oplevelse man kan tænke sig.

Dette er dog ikke tilfældet. For af en eller anden grund mister det fuldstændig gnisten når der blandt andet skal scores. Hvis spillet eksempelvis ikke mener kan skal spille en hvis medspiller, så ryger bolden bare ikke der hen. Ellers er bolden bare meget svær at få fat i.

Selvfølgelig er det ikke et traditionelt fodbold spil. Men det skulle måske være lavet anderledes hvis man mente det kun skulle fokusere på de vilde triks man kan lave. Nogle gange er det nærmest umuligt at score, mens andre gange så ryger bolden næsten selv i mål hvis man bare har et lille triks i ærmet.

Noget der kan trække et lidt sløjt gameplay op er tit spillets grafik. Men jeg tror vi lader denne PlayStation 3 lignende grafik stå og så gå videre til noget af det interessante i spillet.

Spillets soundtrack er lige i skabet. Mange af de sange man hører i spillet kender man allerede. De har dog fået ny og forbedret version. Jeg var specielt vild med The Power og The Rhythm of The Night. Det er lige før det er værd at starte spillet op for de fede tracks der er i spilllet.

Online delen er noget af det mest simple der er opfundet, hvilket faktisk passer perfekt til en titel som Street Power Football. Problemet er dog at det nærmest er umuligt at finde nogen at spille med. Men når man finder nogen så er underholdningen i top.

Street Power Football er en titel der henvender sig til dem der godt kan lide at lege med en bold på alle de måder man ikke gør i en normal fodboldkamp. Spillets soundtrack er et af de bedste der er hørt længe.

Hvis man ser spillet som man skal ud og lave en masse fede triks, så er Street Power Football spillet der tiltaler dig med det samme. For på det punkt, der rammer det spot on.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe Sims 4 Star Wars: Rejsen til Batuu ude nu
Næste indlægXbox Series X og Xbox Series S får udgivelsdato!
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)