Så er det tid til, at vi skal kigge lidt nærmere på Uppercut Games meget længe ventede titel Submerged. Vi er ret sikre på, at siden vi så den meget flotte trailer til spilet på dette års E3, så er der mange der har ventet på dagen i dag, hvor spillet udgives. Vi ser nærmere på Playstation 4 versionen i denne anmeldelse.

Spillet er i en genre for sig selv, for spillet er en tredje persons adventure spil, helt uden nogen form for kampe overhoved. Det lyder måske ikke som noget der kan fange de fleste, men spillet har fået meget opmærksomhed på denne konto, og vi kan også allerede love, at spillet gør det nu ret godt, nu når det skulle laves på denne måde.

sm2

Lad os kort ridse spillets historie op en gang. Spillet starter op med vi møder spillets hovedperson Miku, som driver stille og roligt i land, i en ret øde by sammen med sin lillebror. Spillet går i bund og grund ud på, at du skal sørge for at finde på en måde hvorpå, du kan kurerer hendes bror, i denne meget mystiske by.

Man kan godt savne, når man starter spillet op, at man får en lidt bedre introduktion på, hvad spillet det går ud på, og hvad der ellers skal ske i spillet. For man er en lille smule lost i starten, hvilket i nok også kan tyde, hvis i ser denne video vi har lavet, som findes i toppen af anmeldelsen her. Man skulle nok have lavet en lille tutorial, som der er i mange spil. Men når det så er sagt, så går der ikke ret længe, før man har luret hvad spillet går ud på.

sm4

En af de gode ting i spillet er styringen, for den er meget simpel og lige til, for der er kun de controls i spillet, som man har brug for, hvilket faktisk er ret godt, og man er hurtig dus med styringen.

Hvis vi skal se på historie delen en gang, og se om det er noget der er hold i, så må vi desværre øffe lidt over dette. For selve historiedelen, er desværre meget hurtigt gennemført. Vi nævner ikke noget om hvor lang tid det tager at gennemføre spillet, men det er desværre ikke så længe man kunne have håbet. Men en god ting er, at når man har gennemført spillet, så vil man stadig kunne gå ind i samme spil, og spille videre derfra hvor man er nået til, for så vil du kunne bruge en masse tid på at, se hele den historiske by igennem, og finde alle hemmeligheder i byen, som er rimeligt godt gemt.

sm1

Nu da vi er ved historiedelen, så vil vi også lige runde gameplayet i spillet, og der er vi ret glade for spillets gameplay som helhed, for man er underholdt igennem hele spillet, og man bliver nemt glad for at ligge og kravle rundt på alle de højeste bygninger i spillet, for at finde alt der er at finde der. Submerged kan dog godt blive en smule trivielt, når man spillet main historien igennem, for man føler ret hurtigt at det er det samme man skal igennem, igen og igen.

Grafisk, der er spillet faktisk rigtigt flot at se på. Det er jo ikke noget af det flotteste vi har set, men vi syntes det ligger i den flotte ende af skalaen, for det er jo heller ikke en AAA titel, så vi er ganske tilfreds med det resultat de har opnået der.

sm3

Man kan nemt hygge sig mes spillets Postcard Mode, som er som en ganske normal Photo Mode, som vi kender fra så mange spil. Den fungerer rigtigt godt, og alle de billeder der er i anmeldelsen her, er lavet med den mode, for at vise jer at det bare er noget der virker.

Spillet som helhed, er faktisk et ganske godt spil, og man er underholdt hele vejen igennem spillet, og man har ikke følt at man har spildt sin tid på at spille det. Så hvis du vil have et godt, anderledes og meget underholdende spil, i den tid spillet varer, så skal du ud og investere i Submerged allerede i dag.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægUncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition annonceret
Næste indlægVi takker af fra GamesCom 2015
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
submerged-anmeldelseSpillet som helhed, er faktisk et ganske godt spil, og man er underholdt hele vejen igennem spillet, og man har ikke følt at man har spildt sin tid på at spille det. Så hvis du vil have et godt, anderledes og meget underholdende spil, i den tid spillet varer, så skal du ud og investere i Submerged allerede i dag.