Rocksteady Studios er bedst kendt for Batman: Arkham serien, men denne gang handler det om den modsatte side af skalaen når Task Force X bliver sluppet løs i Suicide Squad: Kill the Justice League. Selvom vi ikke har fået noget nyt om gameplayet, så er traileren stadig en sjovt kig værd.

Har du set Suicide Squad filmene? Så er er du allerede lidt forberedt. I Suicide Squad: Kill the Justice League samler Amanda Waller et team af kriminelle superskurke som sendes på en selvmords mission. Selvfølgelig får de deres frihed, men kun hvis missionen er vellykket. Men det som det lille team skal, er nu meget simpel – slå Justice League ihjel!

Det team som Waller samler består af Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot, og King Shark. Det hele går bananas i Metropolis, hvor rumvæsner har indtaget byen. Er det Brainiac? Hvem ved. Vi får også at se Superman, Green Lantern og Wonder Woman i traileren. Men er de blevet besatte af noget, eller er de bare i fjendtlig humør, det må tiden vise.

Suicide Squad: Kill the Justice League er et 1 – 4 player co-op spil, men du kan også vælge at spille solo og lade dine teammates være styret af spillets AI.

Udkommer i 2022 på PS5, Xbox Series X|S og PC.