Mario Party har snart debut på Nintendo Switch. Dette fejrer vi med denne anmeldelse.

Vi skal helt tilbage til 1998 hvor Mario Party så dagens lys for første gang. Siden da er denne meget populære spilserie vokset med lynets hast. Nu er turen endelig kommet til Nintendo Switch. Byd stort velkommen til Super Mario Party som er det 11. spil i Mario Party rækken.

Nogle vil måske have en bange anelse af at Super Mario Party bare er en portet version af spil vi allerede har set plus lidt nyt. Men det kan vi slå fast med det samme, at det er det ikke. Super Mario Party er et nyt og lækkert spil med et hav af nyheder i.

Det første man vil ligge mærke til er at spillet har hele 80 nye minigames med sig. Dette er jo helt vildt, og allerede ved dem, er man jo solgt. Lige så sjovt og gakket man er vandt til de minigames er, lige så overrasket bliver man over at de stadig kan overgås med Super Mario Party.

Noget som gør at Super Mario Party er et spil som endnu en gang viser os hvad Nintendo Switch den er i stand til. For spillet bruger spillets Joy-Con´s præcist som de er tiltænkt. Man skal bruge dem på alle tænkelige måder. Det skal med det samme siges, at det ikke er et spil man bare sidder og går i stå med i sofaen.

Spillets trækplaster er uden tvivl selve brætspils delen, som kan spilles med op til 4 spillere. Grunden til dette bliver foretrukket, er overraskelses momentet i denne del. Man ved ikke hvilke af de 80 minigames som popper frem som det næste. Og man er med garanti underholdt fra starten til spillet slutter. Det fede ved dette brætspil, er man ikke er sikker på en sejr, før man står med trofæet i hånden. Der kan ske så meget på ens vej imod ”mål”.

Det er ikke bare alle imod alle i disse minigames. Det er lavet på den sjove måde, at der også er mulighed for man eksempelvis kan havne i en 1 imod 3 kamp. Det sjove i 1 imod 3 er at selvom man kun er 1 er det stadig fair. For den som er selv, har selvfølgelig visse fordele.

Lige så glad vi er for dette brætspil, lige så ked er vi da vi fandt ud af spillets online del ikke indeholdte denne mulighed. Der er det lavet på den måde at man spiller et udvalg af minigames imod tilfældige eller ens venner online. Dette er ærgerligt. Men igen, så skal Super Mario Party også nydes sammen med vennerne derhjemme, så man kan dele denne sjove oplevelse med andre i samme rum. Det er også første gang vi ser online mulighed i et Mario Party spil, så der er selvfølgelig altid plads til forbedring.

Super Mario Party er så meget andet end ”bare et brætspil”. Selvom de 80 minigames havde været rigeligt, stopper Nintendo ikke der. Ud over de minigames, er der flere andre game modes som byder os på en masse sjov og ballade.

Der er blandt andet en sjov mulighed for at komme en tur ud på en tømmerflåde, hvor det gælder om at komme i mål inden tiden løber ud. Dette kræver samarbejde, og er ikke bare noget man gør. Ud over det, så er der også et rytme spil i Super Mario Party.

Selvom vi har nævnt en masse muligheder i Super Mario Party, så er der flere endnu. For god ordens skyld, vil vi ikke nævne mere, for der skal jo også være lidt overraskelser, som der ikke er fortalt om. Men vi kan med det samme love, at I ikke bliver skuffet.

Det ultimative party spil med vennerne er skabt. Super Mario Party er alt hvad Nintendo Switch er skabt for. Det udnytter alle de bedste muligheder i Switchen til et 12 tal. Spillet bør uden tvivl stå i alle Nintendo Switch ejeres samling.

Denne debut af Mario Party er nok en af de bedste der er set længe. Man har skabt det perfekte Switch spil med en lancering af en spil serie på konsollen. Det må da siges at være en debut mange vil huske. Hvis Super Mario Party skal hjem til samlingen når det udgives på fredag, så gør jer selv den tjeneste at spille spillet med 4 spillere, for det giver jer den ultimative spil oplevelse.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSony lukker 3 online servere
Næste indlægSå mange spiller Minecraft
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
super-mario-party-anmeldelseDet ultimative party spil med vennerne er skabt. Super Mario Party er alt hvad Nintendo Switch er skabt for. Det udnytter alle de bedste muligheder i Switchen til et 12 tal. Spillet bør uden tvivl stå i alle Nintendo Switch ejeres samling.