Indie spil har det med at gå lidt ved siden af det man normalt udgiver. Surgeon Simulator var et godt bud på en helt unik titel den gang det udkom.

Spillet har haft så stor succes at det nu får en efterfølger. Vi kan endda vise jer det første gameplay fra spillet allerede:

Surgeon Simulator 2 udgives til PC allerede i august måned. Der er ikke fastsat dato endnu men lige meget hvad, så er spillet jo lige om hjørnet.

Forrige indlægDeath Stranding PC specs
Næste indlægBaldur’s Gate III får udgivelses vindue
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)