Headsets er meget forskellige og peger i alle retninger at pris og kvalitet. Denne gang er det Roccat som kommer på banen med et nyt flagskib. Læs om Syn Max Air lige her:

Syn Max Air kombinerer lyd i topklasse, suveræn komfort og patenterede funktioner udviklet af den bedst sælgende producent af gaming headset Turtle Beach med Roccats Sleek Headset Design og Rapidcharge ladestand, som giver en fantastisk RGB belysning.

ROCCAT, Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR) førende producent indenfor spil tilbehør, har lanceret det nye trådløse Syn Max Air headset der nu er tilgængeligt hos førende forhandlere i Danmark. ROCCATs Syn Max Air er i toppen af mærkets headset serie som det nye trådløse premium headset og udnytter den lydtekniske erfaring fra Turtle BeachSyn Max Air leverer medrivende 3D surroundlyd gennem sine store 50 mm Nanoclear™ højttalere, mens den aftagelige Flip-to-mute Truspeak™-mikrofon sikrer krystalklar kommunikation, og den eksklusive funktion Superhuman Hearing® giver en ekstra fordel. Syn Max Air kombinerer ROCCAT’s signatur stil med trådløs frihed og headsettets gennemsigtige ørepuder og RGB dockingstation med hurtig opladning viser mærkets fantastiske AIMO RGB belysning frem. PC gamere kan også kombinere Syn Max Air med andre AIMO aktiverede enheder som ROCCAT’s Vulcan II Max og Kone XP Air for at skabe det smukkeste RGB skrivebords setup. Syn Max Air er tilgængelig på www.roccat.com og hos førende forhandlere i Danmark.

Syn Max Air er den ultimative headset opgradering for PC gamere og ROCCAT fans, som søger en førsteklasses lyd og komfort, og et unikt RGB drevet udseende som skiller sig ud fra mængden,” sagde René Korte, ROCCAT grundlægger og General Manager af PC tilbehør hos Turtle Beach.  “Fans elsker Syn Pro Air headsettet og vi ønskede at levere en endnu bedre oplevelse uden at gå på kompromis. Det er det mest avancerede headset vi nogensinde har produceret, og det er  fyldt med førsteklasses funktioner, kompatibilitets muligheder og designet med Turtle Beachs anerkendte lydekspertise.”