Hvis vi skruer tiden tilbage til 1999, der havde Crazy Taxi sin storhedstid på Arcade maskiner og alle førende platforme. Nu vender spillet tilbage i en ny version. Vi kigger nu nærmere på Nintendo Switch versionen af Taxi Chaos.

Taxi Chaos er i bund og grund en helt ny titel. Mår når man ser konceptet og får spillet det lidt, så kan man under ingen omstændigheder lade være med at smide tankerne hen imod de gode gamle Crazy Taxi dage.

For spillet er præcist som jeg husker det fra den gang. Det virker mere eller mindre som en remastered udgave af Crazy Taxi. Men holdet bag spillet har bare fået lov til at lege med dette koncept og lave deres udgave som et nyt spil.

Konceptet er enkelt i Taxi Chaos. Blæs på alle regler der er når man kører taxi, find kunder, og derefter give den fuld gas! Så enkelt kan spillet forklares. Det er simpelt at komme i gang med, men meget underholdende.

Spillet ligger ikke op til at være noget stort, men alligevel et spil som er værd at spille hvis man kunne lide Crazy Taxi. Og det må man sige at de lever op til.

Taxi Chaos har 2 taxaer du kan vælge imellem. Det som er lidt synd, er at det kun er kosmetisk om du vælger den ene eller den anden. For de er helt ens når du ræser derudaf.

Du har 3 game modes at vælge imellem. De er ikke så forskellige fra hinanden. Men du skal dog stadig arbejde lidt for at låse op for dem. Det kan (uden at spoile for meget) siges at det er værd at køre lidt for at låse dem op. For det materiale der ikke er låst op fra med det samme, er det sjoveste.

Noget man dog bliver lidt ærgrelig over, er på Switch versionen man ikke har tænkt over at Pro Controlleren har HD Rumble. Man har lavet det sådan at den bare fyrer vibrationen på maks, så du næsten føler din controller den er ved at skille ad. Dette gør at jeg kun spiller det som håndholdt, for der er det lidt bedre. Håber de løser dette i en opdatering.

Taxi Chaos er et frisk pust til en titel vi godt kender. Spillet er superunderholdende, og man fortryder ikke man har brugt pengene på spillet.

Så skal du have et retro sus du ikke vil glemme, så er Taxi Chaos et spil der burde være i din spilsamling.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAprils Animal Crossing: New Horizons opdatering
Næste indlægSkullcandy aktuelle med mini earbuds
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
taxi-chaos-anmeldelseTaxi Chaos er et frisk pust til en titel vi godt kender. Spillet er superunderholdende, og man fortryder ikke man har brugt pengene på spillet.