Den populære autobattler TeamFight Tactics er endelig landet i en mobil version.

Lad os fejrer det som vi plejer med den nyeste trailer:

Frister spillet kan vi fortælle at det er ude til både Android og iOS enheder. Vil du læse mere om TeamFight Tactics kan du klikke her.

Forrige indlægLa-Mulana 1 & 2 ude nu
Næste indlægNy agent lander i Valorant
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)