Det er lidt over en måned siden, vi fik af vide at Teddy Together skulle udgives i Europa, og nu kan vi præsenterer en sprit ny trailer til spillet.

Spillet blev udgivet i Japan for godt 3 år siden, og nu kan det også snart spilles på vores breddegrader.

Teddy Together udgives allerede i morgen til Nintendo 3DS.

Forrige indlægSony dropper Ustream
Næste indlægFinal Fantasy Brave Exvius er landet
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)