Mutanterne som næsten alle kender er tilbage. Denne gang ser vi nærmere på en lækker boks med de 2 Teenage Mutant Ninja Turtles film, som udkommer i næste uge.

turtlesstart

Vi kan uden at sige for meget, godt sige at vi snart har set et utal af forskellige tegnefilm og film med de muterede skildpadder, så om padderne endnu en gang rammer plet, vil vi nu se på med denne anmeldelse. Og da det er 2 film vi ser nærmere på, så får I lige et kort resume fra filmene. Og ud over det, så bliver denne anmeldelse en samlet dom over begge film på en gang.

Teenage Mutant Ninja Turtles.

Den første Teenage Mutant Ninja Turtles film foregår i New York. Og det kan nok ikke komme til den store overraskelse, at Shredder hærger endnu en gang. Så nu er det op til vores ninja padde helte at ordne sagerne.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows.

Ninja Padderne er endnu en gang tilbage, stærkere end nogen sinde. Denne gang hærger Shredder og hans fodsoldater endnu en gang. Men denne gang får han også selskab af selveste Rocksteady og Beebob. Mon padderne klarer den denne gang?

turtlesrogr

Den første film, der er det som altid, at man bliver præsenteret for de forskellige karakterer som er med i filmen. Så det er her vi møder Teenage Mutant Ninja Turtles for første gang. Vi finder stille og roligt ud af, hvordan padderne og Master Splinter blev til. Og til sin store overraskelse finder den velsete journalist April O´Neal ud af, hun faktisk har meget mere til fælles med de padder end man kunne tro.

Det er sådan med 1ére som det så tit er. At meget af filmen går med historien bag om denne hændelse, og vi bliver præsenteret for de forskellige der er med i filmen. Det kan godt trække lidt ud, men igen det er godt man får dette indblik i filmen, for det hjælper meget i sidste ende, når man regner med at skulle se begge 2.

Vi kan med det samme sige, at selvom der er en del historie bag om karaktererne, så er den første film også meget action præget. Det er den selvfølgelig ikke lige fra starten af, men det kommer uden tvivl.

turtlesmegan

Når vi rammer Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows, så kan vi godt sige, at vi lige går 10 gear op. For lige fra start til slut, der er filmen spækket med action, og der er fuld fart på hele tiden. Denne gang møder vi også selveste Rocksteady og Beebob. Og vi må endelig ikke glemme Crane, som nok har sig tag på Shredder.

Begge filmene er som sagt spækket med action, og har man en lidt skæv humor går filmen direkte ind. Filmene holder sig meget godt til det univers som vi kender det fra de helt gamle Turtles tegnefilm, hvilket er super lækkert.

Men selve historien i filmene skal man nok ikke satse på, at der er gjort det store ud af, for den virker måske lidt tyndbenet. Men vi tror hellere ikke på at det er det man har satset på her. Man har satset på at lave en film som er sjov, og med masser af action, og der rammer de Spot On.

turtlespizza

Hvis man er fan af de gamle Turtles tegnefilm, har man nok en stor forventning til at vi møder alle de gode gamle karakterer fra tegnefilmen, og det gør vi faktisk. Der er alle hoved figurerne i filmene, hvilket får vores Turtles sind til at smile stort.

Om du er Turtles fan eller ej, så er Teenage Mutant Ninja Turtles boksen en der uden tvivl kan anbefales. Der er action og en masse humor til et par gode film aftener. Men er du Turtles fan fra de gode gamle tegnefilm tider, vil vi mene at Teenage Mutant Ninja Turtles boksen er et must have titel til de mørke vinter aftener.

Cowabonga!
TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNintendo Switch bliver drevet af Nvidia
Næste indlægFestival of the Lost starter i morgen i Destiny
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
teenage-mutant-ninja-turtles-boks-anmeldelseOm du er Turtles fan eller ej, så er Teenage Mutant Ninja Turtles boksen en der uden tvivl kan anbefales. Der er action og en masse humor til et par gode film aftener. Men er du Turtles fan fra de gode gamle tegnefilm tider, vil vi mene at Teenage Mutant Ninja Turtles boksen er et must have titel til de mørke vinter aftener.