Er du en af dem der sidder og venter på TERA: Reloaded, kan vi fortælle at ventetiden snart er ovre.

Holdet bag spillet har inde på deres hjemmeside, løftet sløret for hvornår TERA: Reloaded udgives.

Smutter du ikke der ind, kan vi fortælle dig at det udgives den 2. april til PlayStation 4 og Xbox One.

Forrige indlægDevil May Cry 5 sælger godt
Næste indlægUnravel Two ude på Switch nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)