Alle der kender bare en lille smule til Nintendo, vil kunne nikke genkendende til Zelda spillene. Nu er vi så heldige, at et nyt Zelda spil udgives til vores elskede håndholde konsol Nintendo 3DS.

z4

Vi vil nu kigge nærmere på The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, som er lige på trapperne til Nintendo 3DS.

Når man starter spillet op, så kan man nemt tro at det er et ganske normalt Zelda spil. For det ligner meget den stil tilbage fra de helt gamle Zelda spil, til den gamle Nintendo 8bit.

z1

Men dette skal ikke forstås som en dårlig ting, at vi sammenligner det med et ”gammelt” Zelda spil. Nej det e tvært imod godt, for der er mange der elsker de spil, og hvad de står for. Men når det så er sagt, så finder man hurtigt ud af, at The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, er et ret unikt spil, og det vender vi selvfølgelig tilbage til.

Vi vil først runde grafikken en tur i spillet, så alle der læser dette, ikke tror at de har med en NES udgivelse at gøre. Specielt efter, at vi henviste til en NES titel. The Legend of Zelda: Tri Force Heroes er en grafisk meget flot titel, og de har formået, at trække alt det gode ud af vores Nintendo 3DS. Spillet er meget flot, og varierende i omgivelserne. Bare grafikken i spillet, det gør at spillet er det hele værd. For de fanger virkelig Zelda ånden i spillet, og man er fanget med det samme.
The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, skiller sig ud fra mængden så snart man har spillet introen igennem. For nu finder vi ud af hvad spillet står for, og vi elsker det. Spillet er et lækkert Adventure spil, hvor der er en masse gåder der skal løses, og det bliver ikke på noget tidspunkt kedeligt.

z2

Du har 3 karakterer, som du skal løse de gåder med, og det er din mission, at klare banerne, med alle 3 i live. Det er ret nemt i starten, men der går ikke længe, før du skal bruge de små grå, og tænke dig godt om, for at komme igennem banen. Banerne har en stor variation, og man kommer meget rundt omkring. Så man føler at der sker noget nyt hele tiden.

Hvis du sidder og tænker, ”jeg vil da ikke klare banerne selv, når man har 3 karaktere der skal igennem banerne”, så kan vi glæde dig. For det er nemlig muligt at spille det som multiplayer, enten lokalt på dit Wifi netværk, eller online.

z3

En ting som er værd at nævne her, er at man kun behøver 1 spil, for at spille over wifi med sine venner. Så kender du andre med en Nintendo 3DS, så inviter dem hjem til dig, og del glæden af dette dejlige spil, uden at de behøver at eje spillet. Det er virkeligt toppen af, at tænke på os spillere det koncept her.

Spillet er meget godt skruet sammen, og det kører fejfrit. Man bliver ikke træt af denne måde det er lavet på, med man skal have alle ens karakterer med igennem banen. Så selvom gameplayét lyder lidt trivielt, så er det absolut ikke det.

z5

Hvis du savner et spil, med stor underholdnings værdi, så er The Legend of Zelda Tri Force Heroes spillet du bare må eje. For spillet har det bedst tænkelige gameplay, og der er mange timers underholdning i spillet. Dette spil skal stå i din samling, lige meget om du er hungrende efter et godt Zelda spil, eller bare et spil som du skal fordrive en masse timer med.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægStar Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire
Næste indlægMultiplayer underholdning med Mario Tennis: Ultra Smash 20. november
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
the-legend-of-zelda-tri-force-heroes-anmeldelseHvis du savner et spil, med stor underholdnings værdi, så er The Legend of Zelda Tri Force Heroes spillet du bare må eje. For spillet har det bedst tænkelige gameplay, og der er mange timers underholdning i spillet. Dette spil skal stå i din samling, lige meget om du er hungrende efter et godt Zelda spil, eller bare et spil som du skal fordrive en masse timer med.