Selvom The Outer Worlds har været på banen i lang tid er det ikke dødt. En ny udvidelses pakke udgives inden længe.

Den nye udvidelse hedder Peril on Gorgon. Den kommer til at tilføje mest til selve historie delen af The Outer Worlds. Se her hvad den byder os:

The Outer Worlds: Peril on Gorgon udgives den 9. september til alle platforme.

Forrige indlægUmihara Kawase BaZooKa! udskydes
Næste indlægRazer Cynosa V2 ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)