Deck13’s sci-fi efterfølger til Lords of the Fallen skal udfordre spillerne i mere end 1-til-1 kampe. Ifølge CEO, Jan Klose, skal man udforske spillet, hvis man ønsker at gennemføre det.

“This game is a lot about exploration,” Siger CEO Jan Klose. “If you don’t explore, you cannot complete this game.”

Under dette års E3 blev der vist en pre-alpha demo frem af spillet. Demoen satte fokus på at udforske de udendørsområder, hvortil Klose forklarer, at spillerne skal finde dele fra, henholdsvis, fjender og spillets verden. Det skrot, du finder hjælper dig med at højne niveauet på dine items og skills.

“There’s not always a straight way in this game. If you just go the straight path, you’ll not be strong enough to defeat the bosses. You’ll not really manage to play the game. You’ll need to look around. You need to find secrets. You need to find out what’s going on.”

Omend, du skal bruge tid på at udforske spillets verden, så behøver du ikke at kæmpe mod hver eneste fjende. Det er muligt at snige sig forbi fjender, der er optaget af noget andet. Det kan blandt andet være en fjende, der er travlt optaget med at banke sit hoved ind i væggen. Hver fjende benytter forskellige taktikker relateret til deres opførsel. Klose forklarer at det handler om at finde sin helt egen måde, at takle fjender på.

The Surge udkommer i 2017 til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Forrige indlægUbisoft prøver noget nyt i Watch_Dogs 2
Næste indlægGamerslounge – Det ser vi frem til
Jeg er en 24-årig kvinde med en passion for gaming. Mit spilbibliotek er ikke platformsbestemt, men snarere udvalgt efter om et spil har et tiltalende gameplay og historie. Jeg har altid været stor fan af Rockstar Games' udgivelser og følger dem nøje. Mere specifikt, så er GTA-serien min favorit. På nuværende tidspunkt spiller jeg mest på min PS4 og Xbox One. Jeg har ikke været PC-gamer siden DOS-æraen, men jeg interesserer mig for PC'ens rivende udvikling i spilindustrien. Tak fordi, du læste med.