TV3 og Viaplay bekræfter i dag et nyt ambitiøst projekt med Thomas Bo Larsen, Nicolaj Kopernikus og Sara Hjort Ditlevsen som bærende karakterer på rollelisten. Advokaten, som er titlen på den nye store dramasatsning, har premiere eksklusivt på TV3 og Viaplay til efteråret 2017 og er den næste store dramasatsning efter den anmelderroste VENI VIDI VICI.

I dette nye drama, som udspiller sig i både Danmark og Sverige, spiller Thomas Bo Larsen (VENI VIDI VICI, Forbrydelsen), Nicolaj Kopernikus (Forbrydelsen, Klassefesten) og Sara Hjort Ditlevsen (Gidseltagningen, Rita) overfor svenske Alexander Karim (Tyrant, Zero Dark Thirty), som i serien er den hævntørstige advokat Frank Nordling.

Serien handler om den succesfulde forsvarsadvokat, Frank Nordling (Alexander Karim), som arbejder på et af Sveriges førende advokatkontorer. Som barn mister Nordling sine forældre i en tragisk ulykke, men ved en tilfældighed finder advokaten ud af, at det slet ikke var en tilfældig ulykke, som forårsagede forældrenes død, men at det derimod var overlagt mord. Morderen er en af lederne i Københavns kriminelle underverden, nemlig Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen) og samtidig én af advokatkontorets vigtigste klienter. I jagten efter sine forældres morder trækkes Nordling ind i et livsfarligt dobbeltspil.

Stærkt team bag serien
Teamet bag Advokaten er blandt andre manuskriptforfatteren bag Broen, Hans Rosenfeldt, bestseller-forfatteren og forsvarsadvokaten, Jens Lapidus (Snabba Cash-trilogien) og Michael Hjorth (Sebastian Bergman/Manden der ikke var morder).

Advokaten er produceret i samarbejde mellem TV3 og Viaplay. Serien består af 10 afsnit og produceres af SF Studios Production (En Mand der hedder Ove, Snappa Cash) og vil blive distribueret internationalt af Studio Canal. Dramaserien har premiere eksklusivt på TV3 og som Viaplay Original til efteråret 2017.