Sæsonen 2008-09 i FIFA Interactive World Cup (FIWC) er på vej; tilmeld dig for at få chancen for at stå side om side med fodboldeliten.

FIFA 09 er nu tilgængelig på PLAYSTATION 3, og verdens bedste virtuelle fodboldspillere er allerede begyndt at træne til den nye FIWC-sæson, som tegner til at blive den skarpeste konkurrence til dato.

Du nu kan tilmelde dig og dyste i kampen om at komme til at spille den store finale, hvor 32 spillere fra hele verden kæmper om førstepladsen. Skulle man nå så langt at man tilsidst står øverst på sejrskamlen, får man en invitation til FIFA World Player Galla. Skulle man være i tvivl, vil man der stå side om side med fodboldens største stjerner. Som om dette ikke i sig selv ikke var nok, vinder man en penge præmie på USD 20.000 og Kia Soul bil.

Alt du behøver er et eksemplar af FIFA 09 og en konto på PLAYSTATION Network. Du vælger ganske enkelt FIFA Interactive World Cup under afsnittet Online Game Modes i FIFA 09’s hovedmenu og følger derefter vejledningen på skærmen for at indtaste oplysningerne i din EA onlinekonto – eller opretter en konto, hvis du ikke har en i forvejen. Du kan finde flere oplysninger om tilmelding ved at læse ofte stillede spørgsmål (FAQ) om FIFA-verdensmesterskaberne på eu.playstation.com.

Du kan også holde øje med www.FIFA.com/FIWC for at få oplysninger om de direkte kvalifikationsrunder verden over. Disse runder sætter spillerne op mod hinanden, ansigt til ansigt, for at kæmpe om chancen for at blive den nationale vinder og indtage en plads i den store finale.

Kilde: playstation.com