I forbindelse med weekendens nærtstående premiere på Netflix serien Arcane, der bygger på den kæmpestore spilsucces League of Legends, indgår producenten Riot Games nu i et samarbejde med endnu ét af verdens ubestridt største spilfænomener, Fortnite!

Arcane har premiere på Netflix natten til søndag, kl. 3 dansk tid. Det er den første Netflix-serie, der forsøger sig med co-streaming eksklusivt på Twitch, så influencers på tjenesten kan filme selv sig, mens de ser og reagerer på første afsnit sammen med deres fællesskaber. Som den første tv-serie baseret på League of Legends-universet vil serien følge to ikoniske League-mesteres oprindelse og den magt, der vil rive dem fra hinanden. 

Desuden har verdens højeste bygning, Burj Khalifa i Dubai også på det seneste været meget præget af begivenheden – se video her:

Det er i denne forbindelse at samarbejdet med giganten Fortnite kommer ind i billedet, da Jinx, en populær League of Legends-champion og hovedperson i den kommende animerede Netflix serie Arcane, slutter sig til Fortnite-verdenen. 

Dette samarbejde mellem League of Legends og Fortnite er den første League of Legends-mester, der er med i et spil, der ikke er fra Riot. En lang række genstande med Jinx-tema vil derfor være tilgængelige i Fortnite Item Shop fra fredag, herunder:

  • Arcane Jinx Outfit
  • Pow Pow knuser hakke
  • Jinxed spray
  • Jinx’s Dream Monkey Back Bling
  • Legeplads (instrumental) Lobbybane
  • Anretter kaos Indlæsningsskærm
  • Katchoo! Indlæsningsskærm

Brandon Miao, leder af Cross-Product Experiences and Partnerships, Riot Experience (XP) hos Riot Games: Fortnite har gennemført højt profilerede samarbejder og underholdning oplevelser, mens de har været engageret i at give spillerne indhold, der beriger deres oplevelse både i og uden for spillet, en dedikation, som vi deler og beundrer. Vi håber, at fans vil nyde at se Jinx, en af vores mest ikoniske League of Legends-mestre, i Fortnite for at fejre lanceringen af Arcane.

For at fejre Jinx’ indtog i Fortnite-verdenen bringer Riot også et udvalg af Riot Games’ produktportefølje (League of Legends PC, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT) til Epic Games Store.

Se iøvrigt den officialle trailer for samarbejdet her:

Steve Allison, vicedirektør og general manager for Epic Games Store: Riot Games er en af verdens bedste udviklere og skabere af banebrydende underholdnings franchises. Vi er glade for, at de har valgt at samarbejde med os for at bringe deres titler ud til millioner af nye spillere via Epic Games Store.

Dette partnerskab er det første samarbejde mellem Epic Games og Riot Games og den seneste aktivering i den nyligt annoncerede RiotX Arcane-event, som er en måned lang oplevelse, hvor alle produkterne samles for at fejre lanceringen af Arcane, Riots første animerede serie.