Så er der dømt chick fight til den store guldmedalje. Vi ser nu nærmere på Touhou Kobuto V: Burst Battle i denne anmeldelse.

Touhou Kobuto V: Burst Battle vil tage os med til en verden hvor der kun er anime tøser, som har til formål at nedkæmpe hinanden. Hvis dette lyder som noget for dig, så er dette spillet for dig.

Spillet har nemlig et bredt (læs et lille) udvalg af karaktere som man kan vælge imellem når der skal spilles. Det ”sjove” ved det hele, er at man kun kan vælge piger. Så mon ikke der sidder en flok teenage drenge og klapper i deres hænder allerede nu?

Spillet går som sagt ud på at nedkæmpe ens fjende. Men når det så er sagt, så er dette ikke bare en traditionel kamp titel. Nej man skal nedkæmpe de andre ved hjælp af magi og en masse hop.

Lyder dette forvirrende, så vil det være en god ide at se den trailer som er vedhæftet denne anmeldelse. For der får vi et fint indblik i hvad spillet er for en størrelse.

Touhou Kobuto V: Burst Battle er lavet så det er let tilgængeligt for alle. Det er ikke et spil, hvor du kan trykke på 10 forskellige knapper for at lave et slag. Nej du trykker på 1 knap op så kommer dit angreb. Det er så simpelt som det kan være, og derfor kan spillet også henvende sig til et bredere publikum.

Når der kæmpes, så kan det godt virke forvirrende for nogen. For spillet er i bund og grund et spil hvor du skal hoppe en masse, og angribe når muligheden byder sig. Dette er som spillet ligger op til meget simpelt, og det fungerer bedre end forventet.

Vi har fat i et meget typisk anime spil med de lyde og den grafik man forventer af spil af denne kaliber. Vi taler ikke om en kæmpe AAA titel her, men nærmere en titel som er lidt mindre hvilket også afspejles i prisen.

Men selvom det ikke kan ses som en AAA titel, så syntes vi der desværre fremkommer lidt underlige fejl på lydsiden. Det er utallige gange vi har oplevet at lyden nærmest skrattede imens man spillede, hvilket vi håber bliver løst i en patch meget snart.

En anden ting man kan undre sig over, er at det er direkte umuligt at finde en kamp online. Vi har ventet til vi fik timeout flere gange uden held. Så vi har med god grund ikke kunne teste denne mulighed igennem. Vi håber at grunden til dette er at spillets online servere ikke er lukket op endnu, for ellers har spillet en lidt trist fremtid.

Vi må også erkende at det er med blandede følelser når vi taler om spillets historie del. For selve historien er fin og giver god mening i forhold til hvad man skal i den. Vi er bare har bare en øv følelse over at historiedelen er så kort som den er. Vi nævner ikke hvor hurtigt den kan gennemføres på, men vi kan love jer at det ikke tager en uge.

Trods spillet har fået lidt modvind i denne anmeldelse, så vil vi uden at blinke godt kunne anbefale det til jer. For spillet har visse værdier, og det er ganske underholdende til tider. Spillet har nok ikke et kæmpe publikum, men det har potentiale for at blive en titel som vokser med tiden.

Touhou Kobuto V: Burst Battle er et spændende bud på nytænkning inden for kamp sport gengren. Vi håber på at se mere af den slags i fremtiden.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPUBG runder endnu en milepæl
Næste indlægAnki Overdrive Fast & Furious Edition anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
touhou-kobuto-v-burst-battle-anmeldelseTouhou Kobuto V: Burst Battle er et spændende bud på nytænkning inden for kamp sport gengren. Vi håber på at se mere af den slags i fremtiden.