Find din indre byplanlægger frem og tag konduktør hatten på, for nu skal infrastrukturen være i top! Transport Fever byder på strategisk planlægning og tålmodighed, for at du opnår dine mål. Et simulations spil, der ikke alene er interessant at gå i krig med men som samtidig udfordre dig til at holde mange bolde i luften på samme tid.

ss_a61fe11ec3e83f02550b1fb39d12b649d717cbf1-1920x1080

Transport Fever ligner meget Cities Skyline i form af stil og grafisk præsentation. Men byerne og landskabet er lavet for dig. Det eneste du skal sørge for er at få skabt de nødvendige ruter og forbindelser så folk kan komme på arbejde, gods leveret det rigtige sted hen og folk kan blive transporteret lige derhen de ønsker. Du får stillet mange scenarier igennem forskellige tidsaldre. Der hvor du starter er med de gode gammeldags hestevogne og derefter går det ellers opad og du kan ende med store flyvestationer og cruisetogt ruter.

ss_8d838053897184927e898682ad3c81541eb95ea2-1920x1080Du har nogle valgmuligheder når du skal starte et spil. Du kan gå igang med tutorials lige hjælper dig med at komme igang. Freeplay lader dig selv sætte kriterier for hvordan du vil spille og med hvilke udfordringer, tidsalder med mere. Transport Fever har også en hyggelig kampagne med 14 udfordringer der spænder over årtier med transport af alle afskyggelser. De er delt op med 7 udfordringer i USA og 7 i Europa, så man kommer vidt omkring.

Spillet er et man rigtig kan hygge sig med. Den visuelle præsentation er spækket med detaljer. Diverse køretøjer man får magten over, er rigtig godt lavet. Som man kommer igennem diverse tidsaldre skifter alt ikke kun køretøjerne. Byer og landskabet ser anderledes ud med tiden og man lære faktisk også lidt historie. Udenom at skulle klare udfordringer og man lige stopper op for at nyde udsigten, får man serveret en god potion historie med de hurdles man havde i gamle dage og op gennem tiderne.

Transport Fever har også mods. Sammen med Steam Workshop, er der en hel del bruger skabte genstande man kan tage med over i spillet. Indtil videre er der lidt over 400 forskellige mods man kan give sig i kast med.

ss_71968ecad4fe53250d77b7bb637e6e3f6c9a5285-1920x1080

På trods af spillets lidt korte tutorial, så er man også opfordret til at finde ud af en del selv på egen hånd. Men det hele er nu ikke så svært at mestre. Er man lidt faret vild i menuer og vinduer, så er der stadig en del hjælp og hints at få, så man kan komme videre. Man får også hele tiden visuelle hints til, hvad der mangler at blive gjort, for at man kan komme videre med det næste. Men det kræver også at man er opmærksom. F.eks. skulle der bygges en jernbane linje med et dertilhørende godstog. Efter noget tid hvor der intet skete med godset og toget nærmest bare kørte i ring, var fejlen i køb af vogne til toget. De kunne ikke indeholde den resource som krævede esktra plads. Så hold stadig godt øje med hvad der bliver krævet i udfordringerne.

Samlet vurdering:

Transport Fever er et dejligt hyggeligt spil du kan bruge nogle timer på. Alene tidsaldrene med et hav af forskellige transportmidler, gør det interessant nok til dedikere sin tid til spillet. Er man vild med tycoon og simulations spil, så giv denne en chance. Fedt og lige til!

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægVi løfter sløret for en ny Skylanders Imaginators figur
Næste indlægMelody Monsters ude til mobiler
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
transport-fever-anmeldelseTransport Fever er et dejligt hyggeligt spil du kan bruge nogle timer på. Alene tidsaldrene med et hav af forskellige transportmidler, gør det interessant nok til dedikere sin tid til spillet. Er man vild med tycoon spil, så giv denne en chance. Fedt og lige til!