Opskriften på et Trials-spil er enkelt. Giv spilleren et køretøj og giv ham 5 muligheder for at styre: accelerer, brems, bak, læn frem og læn tilbage, og lad så spilleren blive udfordret med diverse baner, hvor der skal laves saltoer og balanceres hele vejen igennem. Det er også opskriften på Trials Fusion – med lidt til.

Trials fusion 2I Trials Fusion har du 4 ting du kan tage dig til. Du kan spille career, så kan du spille baner andre spillere har lavet, du kan spille multiplayer, og så kan du lave dine egne baner. Jeg har forsøgt at lave egne baner, men det er desværre ikke gået så godt, så det vil jeg ikke grave dybere i – og det håber jeg ikke du er ked af. Du har muligheden for at være kreativ, og der er ingen grænser for, hvor vanvittige baner du kan lave.

I karriere-delen får du lov til at prøve kræfter med en lang række baner i forskellig karakter, og mens du gør det, tjener du penge, som du kan bruge på nyt udstyr, og samtidig med vinder du også nye køretøjer, du kan bruge fremadrettet. Der er 8 forskellige verdener med hver især 7-8 baner, hvor dine skills bliver testet på forskellige måder. Når du har gennemført en verden, afsluttes den med et skillgame, hvor du eksempelvis skal hoppe så langt som muligt på en skihop-bakke. Senere hen vil der blive tilføjet flere baner, og hvis du har fået season-pass med til spillet, får du dem helt og aldeles gratis. Der er dog masser af udfordring i de baner, du får med i første omgang. Hvis du til gengæld har gennemført dem, så kan du tage et kig på track-centralen, hvor du kan finde baner, som andre spillere har lavet. Der kommer nye hver dag, så her burde der umiddelbart komme trials-udfordringer til resten af livet.trials fusion 3

En helt ny ting i trials, er den nye FMX-mode. Nu er det ikke nok at lave saltoer, og derfor får du lov til at lave tricks som eksempelvis superman, hvor man hænger efter motorcyklen. Du får så point alt efter, hvor lang tid du holder et trick, landingen, og hvis du også lige føjer en salto til tricket, jamen så giver det også ekstra bonus point. Det kræver dog lidt træning at lære disse tricks, og man skal yderligere være god til at afslutte tricket inden man lander for ellers crasher man. Et crash kan dog i og for sig være sjovt nok, for når man styrter er der ingen grænser for, hvilken tur ens mand kan få. Det er nok de færreste der vil overleve sådanne styrt i den virkelige verden, men her i Trials Fusion kan du bare trykke på retry og prøve igen.

trials fusion 4Der er desværre ikke nogen mulighed for at spille mod dine venner online i Trials Fusion fra start af. Du bliver derfor nød til at købe chips og cola til 4 mand i stedet for 1, for du skal simpelthen have vennerne på besøg, for at kunne spille multiplayer. Online multiplayer er noget som vil blive tilføjet senere, men RedLynx vil gerne have at multiplayer-delen er helt finpudset, inden de giver os den del med. Det er meget ærgerligt, for det er en af de ting, der ville gøre dette spil fantastisk morsomt at spille, og jeg er ikke i tvivl om, at hvis jeg laver et party med 3 venner, hvor vi skal spille Trials Fusion, så vil vi få en rigtig god aften. Så jeg håber virkelig, at det er inden for overskuelig fremtid, vi får lov til at spille multiplayer online.

På nogen måder lader det til, at det her spil er blevet skubbet ud en anelse for tidligt. For ikke nok med at man ikke har online multiplayer med fra start af, så har jeg også oplevet usandsynligt mange spil-crash, når jeg har spillet Trials Fusion. I løbet af de 2 første timer måtte jeg genstarte spillet 5 gange, og det fortsatte hele vejen igennem, og det er uhyre generende. Heldigvis sker det altid slutningen af de enkelte tracks, hvor spillet til mit held har gemt resultatet, men man bliver utroligt træt af at bruge tid på at starte det samme spil op om og om igen.trials fusion 5

Trials Fusion er som andre Trials-spil meget underholdende at spille. Jeg kan bruge flere timer i forsøget på at score top-karakter i de enkelte baner, og jeg glæder mig til at spille videre. Tilføjelsen af FMX-mode er et friskt pust, og uden den havde spillet lignet eksakt det samme som tidligere spil, men med en grafisk opgradering. Selvom spillet i og for sig er det samme, når man ser bort fra FMX-mode, så synes jeg dog stadig det pengene værd, og når vi får lov at prøve kræfter med online multiplayer, så bliver det endnu bedre. Jeg regner stærkt med at problemet med at spillet crasher bliver rettet, og når gør det og online multiplayer bliver tilføjet, så vil spillet fortjene en topkarakter.

God fornøjelse.

[box_info]Trials Fusion er anmeldt på Playstation 4 og er anskaffet af redaktionen.[/box_info]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHearthstone ude til iPad
Næste indlægCel Damage HD kommer til PlayStation 23. april
Jeg er skribent her på Gamerslounge. Min interesse for spil er meget bred. Om jeg spiller et sportsspil, en shooter eller et partygame betyder ikke så meget for mig - så længe at gameplay er godt, er jeg underholdt. Jeg er en playstation-fanboy, og derfor drejer mine skriverier sig mest om eksklusive titler til Playstation og multiplatform-spil. Hvis du selv ejer en Playstation, er du velkommen til at adde mig: pedigreepal
trials-fusion-anmeldelseTrials Fusion er som andre Trials-spil meget underholdende at spille. Jeg kan bruge flere timer i forsøget på at score top-karakter i de enkelte baner, og jeg glæder mig til at spille videre. Tilføjelsen af FMX-mode er et friskt pust, og uden den havde spillet lignet eksakt det samme som tidligere spil, men med en grafisk opgradering. Selvom spillet i og for sig er det samme, når man ser bort fra FMX-mode, så synes jeg dog stadig det pengene værd, og når vi får lov at prøve kræfter med online multiplayer, så bliver det endnu bedre. Jeg regner stærkt med at problemet med at spillet crasher bliver rettet, og når gør det og online multiplayer bliver tilføjet, så vil spillet fortjene en topkarakter.