Trine 4 så dagens lys for første gang sidste år. Nu kan I snart nyde en ny DLC til spillet.

Trine 4: The Nightmare Prince lander nemlig snart. Og vi får blandt andet 6 nye baner til historie delen. Se en præsentation af indholdet her:

Trine 4: The Nightmare Prince har ikke fået nogen udgivelses dato endnu. Men det er sat til at blive udgivet snart, så mon ikke vi hører mere inden længe.

Forrige indlægHyperX x Ducky One 2 Mini ude nu
Næste indlægGTA Online: The Heist Challenge
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)