Så kom vi igennem Ubisofts E3 show. Vi fik set masser af spil som Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5, The Crew 2 og en hel masse flere. Ubisoft har haft det tunge skyts med i år og der er ingen tvivl om at de

Som en stor overraskelse startede Ubisoft ud med at vise spillet Mario + Rabbids Kingdom Battle og hvem bedre til at præsentere spillet end Shigeru Miyamoto med håndkanoner taget direkte ud af spillet. Men der var mange flere overraskelser på programmet og en endnu større bombe til sidst! Her er listen!

Mario + Rabbids Kingdom Battle – 29 August, 2017 (Nintendo Switch)

I en sjov kombination med Mario og Rabbids har Nintendo haft et godt samarbejde med Ubisoft. I spillet skal Mario arbejde sammen med de skøre kaniner klædt ud som diverse figurer fra Marios verden. Spillet kunne godt minde om XCOM og det er bestemt ikke dårligt. Masser af puzzle elementer, tur baseret kampe, taktisk planlægning og farverige verdener venter.

Assassin’s Creed Origins – 27 Oktober, 2017 (PS4, Xbox One og PC)

Vi har allerede set en del til snigmordernes begyndelse og under showet fik vi endnu mere at se. Det har været en udfordring at lave spillet, men det der er opnået ser også rigtig godt ud. Først efter showet var færdig, blev der fremvist 30 min. nyt gameplay fra spillet. Vi opdatere, så snart vi har noget video.

The Crew 2 – 2018 (PS4, Xbox One og PC)

Til lands, til vands og i luften. The Crew 2 tager dig med hele vejen rundt i motorsportens verden. I forhold til det første spil, bliver her meget mere variation i hvad man kan. Der er blevet lyttet til hvad fansene vil have og vi kan se frem til en efterfølger der har meget mere at byde på. Her er stadig den store verden som du kender, bare bedre og med tilføjelsen af fly og både kan du hurtig komme rundt i The Crew 2’s verden.

Lige nu kan man skrive sig op til betaen. Dette kan du gøre her: thecrewgame.com/beta

Skulls & Bones – 2018 (PS4, Xbox One og PC)

Som en helt ny titel fra Ubisoft Singapore får vi nu et spil der bygger på elementer fra Assassin’s Creed Black Flags. Sammen med andre spillere, skal man ud på det åbne hav og kæmpe om at blive den ultimative pirat på havet. Spillet byder på online multiplayer og PVP. Du skal styre dit mandskab og tage på togt i søgen efter den store skat, men det bliver ikke uden kamp. Derfor skal du opgradere dit skib med bedre kanoner, skrog, sejl og hvad der ellers høre til. Det bliver hektisk!

Du kan registrerer dig for en chance for at deltage i Skull & Bones beta:

Starlink: Battle for Atlas – 2018 (PS4, Xbox One og PC)

Her har vi et spil der blander legetøj og spil. I et stort univers skal du udforske og beskytte stjernesystemet Atlas mod fjender. Du kan flyve med specielle rumskibe og samle dem i virkeligheden. Flyv rundt i et univers med planeter der har sit eget økosystem, dyreliv og beboer.

Far Cry 5 – 27 Februar, 2018 (PS4, Xbox One og PC)

For første gang har vi nu kunne få et indblik i Far Cry 5’s gameplay. I et Amerika der er undertrykt af bander og en sekt der hærger landet. Du kan spille co-op med en anden eller alene. Med massevis af køretøjer og våben at gøre brug af, er der lagt op til nogle eksplosive action-packed øjeblikke.

Beyond Good and Evil 2 – TBA (TBA)

Hold da fast! Endelig har vi får vi en efterfølgere til klassikeren fra 2003. Beyond Good and Evil 2 fortæller historien der går forud for det første spil og det har aldrig set kønnere ud. Det bliver et stort eventyr du kan opleve sammen med andre online eller for dig selv. Her er hvad spillet byder på:

“Journey to System 3, for the prequel to one of Ubisoft’s most beloved games! Fight alongside unforgettable characters in a stunning new solar system, as you struggle for freedom and the right to determine your own fate among the stars. Play the adventure by yourself or with friends in a vast and seamless online playground.

Beyond Good and Evil 2 is the spiritual successor to the cult classic, a prequel that will transport players into a profoundly multicultural world, capturing the spirit of the original with grandiose decors and intense dramas that play out across a vast universe. Through the Space Monkey Program, Ubisoft Montpellier will be developing the game alongside its community of fans.

System 3 has become the center of interstellar trade and colonization in the Milky Way of the 24th century, thanks to the creation of Hybrid slaves. While private enterprises fight over resources and power, the first colonists weave together the rich and diverse spiritual and cultural heritages of Old Earth to give meaning to their existence. In this new era of piracy, we will rise from lowly pirate to legendary captain at the helm of massive star-faring vessels, adventuring alongside crews of colorful characters to fight for freedom and the right to determine our own fate among the stars!”

 

Ubisoft havde en masse godt med i år. Et stærkt line-up af spil i alle genre. Det bliver spændende når vi kommer til at høre mere om diverse titler, jo tættere vi kommer på deres udgivelsesdato.