Efter den forfærdelige hændelse tidligere på ugen med ildebranden i Notre Dame kirken i Paris, har rigtig mange givet donationer til genopbygningen. Den nu over 800 år gamle bygning skal have en total renovation efter branden og dette kræver donationer. Ubisoft er blot én af de mange, der har givet en donation – og en gave til dig!

I en blog på Ubisofts hjemmeside, kunne de fortælle at de donerer 500.000 euro til hjælp med genopbygningen og rekonstruktionen af den gamle katedral.

Ubisoft udgav i 2014 Assassin’s Creed Unity, som finder sted i det gamle Paris og spillet har været vidt diskuteret til at skulle blive en hjælpende hånd i rekonstruktion af Notre Dame. I spillet kan man se, klatre og komme indenfor i katedralen og den er en tro kopi af den virkelige bygning.

Nu vil Ubisoft gerne give alle muligheden for at besøge Notre Dame, så derfor giver de Assassin’s Creed Unity væk på PC helt gratis via Uplay indtil d. 25 April

Ubisoft havde dette at slutte af med i deres blogindlæg:

When we created Assassin’s Creed Unity, we developed an even closer connection with this incredible city and its landmarks – one of the most notable elements of the game was the extraordinary recreation of Notre-Dame. Video games can enable us to explore places in ways we never could have otherwise imagined. We hope, with this small gesture, we can provide everyone an opportunity to appreciate our virtual homage to this monumental piece of architecture.

Den Franske regering har opsat en donations side på deres website, så alle der har lyst, kan donere et beløb til genopbygningen af Notre Dame kirken.

Assassin’s Creed Unity kan fåes gratis lige nu på PC.

Spillet findes også på PS4 og Xbox One.