Der er ikke så meget at komme efter i denne uges digitale udgivelser. Vi  ser en gammel kending fra de andre formater, TNT Racers, og har man ikke spillet i forvejen, eller udelukkende Nintendos formater, så kan den stærkt anbefales. Det er en lille top down racer med våben, som helt sikkert kan give dig og dine venner masser af sjov hjemme i sofaen. Styringen er ganske udemærket til forskel fra en del af disse topdown racere hvor tingene ikke fungerer optimalt. Spillet er annonceret til 60kr.

Disney’s Epic Mickey 2: The Power of Two (WU) og Power of Illusion (3DS) får begge et permanent prisfald til henholdsvist 289,- og 159,-.

Der kommer kun et enkelt spil som download til Wii U, og det er endda ganske simpelt, og et de fleste kan være med på at spille, selv din bedstemor. Spillet går ud på at de finder de fem forskelle på to billeder og hedder Spot the Differences: Party! og bliver udgivet til 37.50 kr.

Spillere som holder af japanske rollespil kan glæde sig over at den digitale download af Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan rammer eshoppen samtidig med den fysiske udgave. Prisen bliver 319,-. Myst, et lille hjertevarmt eventyr som er udkommet på mange andre platforme for en sen udgivelse på 3DS til 150,-.

Og så kan du ellers komme til at spille både dart og mahjong på din 3DS, spillene går under navnene Darts Up 3D og Mahjong 3D essentials, og udkommer begge til 22.50 kr.

Vi vil selvfølgelig også se retro titler til platformene, og denne gang er det Breath of Fire II som i sin tid udkom til Super Nes og denne gang er at finde til Wii U for en pris på 60,-. Pinball: Revenge of Gator som tilbage i slutningen af 80’erne til Gameboy kommer nu ud til 3DS/DS for 37.50 kr.

Wii shoppen byder på genudgivelsen af Sengoku 3 som dengang udkom til NeoGeo til den nette pris af 900 Nintendo Points.

Det forventes at disse spil vil kunne købes i Nintendos forskellige virtuelle butikker fra på torsdag.