Vi har set Unrailed! ude til både PC, PlayStation 4 og Nitendo Switch. Nu er turen endelig kommet til Xbox One.

Ud over der er en udgivelses trailer til Unrailed!, så deler vi hermed en pressemeddelelse så I kan se hvad denne version byder på:

Efter en succesfuld Early Access periode på Steam, udkom det super farverige og kreative coop hit for nyligt til PS4, PC og Nintendo Switch. Nu kommer Unrailed! også til XBOX One!

Hamburg, Tyskland – 27 Oktober 2020 – Daedalic Entertainment og Indoor Astronaut er stolte over at kan annoncere deres succesfulde Steam Early Access title Unrailed! til XBOX One!

Unrailed! er den ultimative test på venskab: da man på bedste vis skal arbejde sammen i co-up enten lokalt eller som online multiplayer, med op til fire spillere. Fyldt med forhindringer, skal man bygge en jernbane og derved få sin tog til den næste destination.  Kommunikation og samarbejde bliver rigtigt vigtigt  for at sikre at du og dine venner har nok ressourcer til at bygge nye skinner, forhindre toget i at overophede og at undgå dyr, der kan komme i vejen for dit byggeri.  Uden evnen til at træffe hurtige beslutninger og strategisk planlægning vil dit tog hurtigt blive afsporet, hvilket blot gør spillet endnu mere udfordrende — specielt i team versus mode hvor det handler om at bygge det længst mulige spor.