Den store succes VALORANT har været, har nu skabt en helt ny genre inde for universet.

VALORANT: Agents of Romance er med sikkerhed noget I ikke har set før. Læs meget mere om den kommende VALORANT titel her:

Riot Games har i dag annonceret en ny udvidelse til det meget populære taktiske shooter spil VALORANT. Byd velkommen til VALORANT: Agents of RomanceLondon.

UK – 1. april, 2021 – VALORANT: Agents of Romance bliver Riot Games første dating sim spil I fuld skala. Udvidelsen laves på baggrund af det populære League of Legends Spirit Blossom event som har været en kæmpe succes verdenen over på grund af de dating sim elementer i dette event.

Denne nye titel lader spillerne indtage rollen som en ny rekrut som skal trænes til at blive en VALORANT agent. Selvom livet er hårdt som agent, er der tid til at opbygge nye relationer med alle VALORANT agenter: Sideløbende samler du stadig de genstande op man kender fra universet, går på dates og måske redder du verdenen i samme omgang.

Vi har set på måder hvorpå vi kunne udvide VALORANT universet, og vi konkluderede at en dating sim gav bedst mening,” sagde Anna Donlon, ledende producer på VALORANT. ”Vi tror på alle vil nyde den nye måde VALORANT universet former sig på, lige meget om man er en taktisk spiller eller er klar på en ny dating sim.

Vores agenter er levende individer, som vores spillere nemt kan relatere til” sagde Joe Kileen, narrativ fortæller på både VALORANT og VALORANT: Agents of Romance. ”Agents of Romance lader følelserne flyde frit, og vi kan se hvad der gemmer sig inde bag uniformerne og det ellers ret hårde ydre.

Det er sjovt når man tænker over det. Til at starte med var planen at Agents of Romance skulle være en ny gamemode i VALORANT, men det tog en helt anden drejning,” sagde Joe Ziegler, spil ansvarlig for VALORANT og VALORANT: Agents of Romance. ”Jeg kan ikke huske hvem der foreslog det, men vi blev hurtigt enige om at det var en ide der skulle realiseres, og blive til en helt ny spiloplevelse for VALORANT fans”.

VALORANT: Agents of Romance udgives til PC i løbet af 2021.

Forrige indlægCyberpunk 2077 1.2 Opdatering er live!
Næste indlægBunfest 21 fejres i Trove
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)