Hvad sker der, hvis man tager en Top-Down Shooter, og blander den godt med et Side-Scrolling spil?

Det vil vi netop finde ud af i dette øjeblik, for vi vil nu gå i gang med en anmeldelse af Velocity 2X til PC.

v2x11

Der er nok en del, som kender denne titel, fra enten Playstation 4 eller Playstation Vita, for der har det været ude i et års tid nu. Men nu er det endelig udgivet på PC, MAC, Linux og Xbox One, men det er PC versionen vi har set nærmere på.

Vi starter ud med at tage en tur med Kai Tana ud i rummet, og man får allerede fra starten, set hvilke kræfter hun har. Vi finder hurtig ud af, at det er et spil med et væld af muligheder, og når man spiller, gør det at man bliver meget nysgerrig på, hvad spillet ellers har at byde på.

Du starter ”stille” ud i dit rumskib, og kommer stille og roligt ind i kontrollen af rumskibet, men så finder du overraskende hurtigt ud af, at spillet har endnu en bonus, da det går over i Side-Scrolling genren, og du nu også får en gang rå action, i form af den fedeste platform gaming.

v2x1

Lige meget om du er i dit rumskib, eller du er den løbende Kai Tana, så fungere det lige som man kunne forvente, og hvad det angår, så er der ikke noget som helst at sætte en finger på. Det virker utroligt godt på den måde FuturLab, har smeltet de 2 genre af spil sammen.

I starten kan det måske godt virke lidt overvældende, med de muligheder du har, og man kan nemt rode lidt rundt i mulighederne, for man kan både skyde, bombe, løbe, teleportere osv. osv. Så det er ikke så svært, at komme til at trykke forkert. Men når man først er inde i kontrollen, så forstår man, at spillet skal have de muligheder, for at man kan overleve i galaksen.

Jeg startede ud med at spille Velocity 2X med tastatur, men som den hardcore konsol gamer jeg er, så gik der ikke længe, før jeg fandt min Dualshock 4 controller frem, og smed den i usb porten, og til mit store held, så virkede den 100 %, og så var jeg ellers godt kørende, og gav den max gas.

v2x22

Må nok erkende, at Velocity 2X ligger bedst til et gamepad, frem for et keyboard, men det er jo nok en smags sag, men efter det blev spillet med en controller, så blev spillet lige en del bedre.

Grafisk, der er spillet meget flot og stemningsfuldt, for de formår at ramme det miljø der er i spillet perfekt, og man er fanget af omgivelserne med det samme. Og det gør det ikke værre, at lyden i spillet passer mindst lige så godt, for det er virkelig et stemnings fuldt soundtrack, spillet har fået. Du bliver med dette soundtrack bragt tilbage til de gamle retro dage, med den gode chip musik, som er god på den fede måde.

Det kan med garanti siges, at der er meget underholdning i Velocity 2X, og spillet har en meget stor variation på banerne. Og en ting der er værd at fremhæve, er uden tvivl, at når man kommer i gang med spillet, så stiger det stille og roligt i sværhedsgrad. Jo tættere på de sidste baner i spillet du kommer, jo mere kan du sidde på kanten af stolen, og syntes du var så tæt på, at klare banen.

v2x2

Der blev imens Velocity 2X blev spillet igennem til anmeldelsen, desværre oplevet fejl i spillet flere steder, hvor man ikke kunne starte en mission, uden spillet gik ned. Om det så skyldtes at spillet er afviklet på Windows 10, vil jeg ikke kunne svare på, men kan se der er mange der har de problemer. Mon ikke der snart kommer en patch der løser dette, så vi kan få fuldt udbytte af spillet, og klare alle missionerne.

Velocity 2X, er et spil som klart er et køb værdigt, for du er underholdt hele vejen igennem spillet, og der er stor variation i spillet, så der er noget for en hver smag. Og er man lidt retro nørd som undertegnede, så er der bare en endnu større grund til at købe spillet.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFra Super Mario Bros til Super Mario Maker
Næste indlægBrothers: A Tale of Two Sons anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
velocity-2x-anmeldelseVelocity 2X, er et spil som klart er et køb værdigt, for du er underholdt hele vejen igennem spillet, og der er stor variation i spillet, så der er noget for en hver smag. Og er man lidt retro nørd som undertegnede, så er der bare en endnu større grund til at købe spillet.